Promjene na vrhu

Novo imenovanje: Miroslav Holjevac preuzeo upravljačku palicu nad Zagrebačkom pivovarom

Holjevac će nadzirati sve aktivnosti tvrtke u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji, a nastavit će i obnašati funkciju predsjednika prodaje i izvrsnosti za kupce
Miroslav Holjevac, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare
 Zagrebačka pivovara // Press

Miroslav Holjevac novi je predsjednik Uprave i rukovoditelj lokalnog tima Zagrebačke pivovare, priopćili su iz kompanije. Kako doznajemo, u sklopu nove pozicije Holjevac će nadzirati sve aktivnosti tvrtke u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji, a osim što će upravljati kompanijom, nastavit će obnašati funkciju predsjednika prodaje i izvrsnosti za kupce.

- S velikim ću zadovoljstvom prihvatiti sve što dolazi s preuzimanjem ove nove, vrlo odgovorne, funkcije. Potpuno sam posvećen našoj ambiciji i ciljevima, a posebno sam ponosan na snažan tim na koji u svakom trenutku mogu računati. Neumorno ćemo raditi kako bismo nastavili ostvarivati sjajne rezultate te isporučivati odlična piva i posebne pivske trenutke svim ljubiteljima piva u Hrvatskoj i regiji - izjavio je Holjevac.

Novi predsjednik Uprave svoju karijeru u Zagrebačkoj pivovari započeo je prije 20 godina, a prije preuzimanja upravljačke palice bio je član Uprave kompanije te direktor prodaje za Hrvatsku i Sloveniju. Raspolaže bogatim poslovnim iskustvom, velikim znanjem u prodaji i vještinama rukovođenja timova uz dokazane rezultate u kompaniji i izvan nje, tvrde u Zagrebačkoj pivovari. U sklopu nove uloge preuzima odgovornost za oblikovanje strategije kompanije u skladu s najvišim organizacijskim prioritetima, izgradnju strateških partnerstava i okupljanje svih ljudi oko ambicije da Zagrebačka pivovara i dalje bude prvi odabir zaposlenicima, kupcima i potrošačima, poručili su.

- Sretni smo što možemo potvrditi da kolega Miroslav Holjevac preuzima novu ulogu u Zagrebačkoj pivovari. Sasvim sam siguran da će njegove sposobnosti kao rukovoditelja i kolege pomoći poslovanju kompanije čime će Zagrebačka pivovara i dalje biti prvi odabir našim kupcima i klijentima - smatra Sergey Yeskov, glavni direktor društva Molson Coors za središnju i istočnu Europu, čiji je Zagrebačka pivovara dio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:56