PROMJENA

NUIĆ ZAMIJENIO PIPUNIĆA Vlasnik Montmontaže Oprema novi predsjednik Kluba poduzetnika Udruge Prsten

Novi predsjednik Kluba poduzetnika Ivica Nuić u društvu dopredsjednika Marka Zrakića i Gorana Brašnića
 Udruga bosanskih Hrvata Prsten

Ivica Nuić, vlasnik tvrtke Montmontaža Oprema, novi je predsjednik Kluba poduzetnika Udruge bosanskih Hrvata Prsten, a na tom će mjestu naslijediti Marka Pipunića iz tvrtke Žito, objavila je danas ta udruga.

O novom predsjedniku odlučeno je na susretu Kluba poduzetnika UBH Prsten, na kojem je prisustvovalo više od 60 poduzetnika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Austrije. Nuić je tom prilikom najavio brojne aktivnosti s ciljem upoznavanja, umrežavanja i uspješnije poslovne suradnje članova Kluba poduzetnika. Poseban fokus stavio je na jačanje međunarodne suradnje, na povezivanje članova kluba i poduzetnika iz BiH, kao i na mogućnosti dodatnog osnaživanja rada udruge Prsten.

Zbog priljeva sve većeg broja članova, a i kako bi rad Kluba poduzetnika postao još učinkovitiji, planira se i teritorijalna reorganizacija dosadašnjeg funkcioniranja. U prilog ide i izbor dva nova dopredsjednika, Marka Zrakića i Gorana Brašnića, poručuju iz UBH Prsten.

Cilj te udruge je promicanje i zaštita tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a u cilju očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta, stoji u priopćenju.

Udruga okuplja brojne gospodarstvenike, intelektualce, liječnike, sportaše, humaniste, umjetnike, a kao najvažniji projekt ističu Zakladu Prsten koja stipendira talentirane učenike i studente s područja Bosne i Hercegovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:11