Posao iz snova

Obožavatelji crtića i filmova mogu zaraditi 1000 dolara gledajući svoje najdraže filmove

Pet najsretnijih dobitnika 'posla' morat će 30 dana gledati 30 filmova, ali će dobiti razne vrijedne nagrade
Ilustracija
 - / Ingram / Profimedia

Svake godine nestrpljivo čekate kostimirane zabave na kojima se možete odjenuti kao jedna od Disneyjevih princeza ili neprestano pod tušem pjevate najveće uspješnice Disneyjevih crtanih filmova? Onda je ovo idealna prilika za vas.

Američka internetska stranica Review.org traži pet najvećih obožavatelja lika, djela i baštine Walta Disneyja, koji bi punih 30 dana gledali filmove novog streaming platforme Disney+, koji će službeno biti lansiran 12. studenog 2019. godine, navodi VT.

- Toliko smo uzbuđeni zbog Disney+ streaming platforme da svoje oduševljenje želimo podijeliti s još nekoliko fanova – piše Review.org na svojoj internetskoj stranici.

- Ako odaberemo baš vas, glavni zadatak će vam biti pogledati 30 najdražih Disneyjevih filmova u 30 dana. Što mislite, nudimo li vam najbolji posao na svijetu? - stoji u nastavku 'oglasa za posao'.

Oni najsretniji odabranici, za svoj će angažman dobiti 1.000 dolara, godišnju pretplatu na streaming platformu Disney+ i set za cjelodnevno gledanje filmova u koji ulazi udobna dekica, četiri Mickey Mouse šalice i moderni kokičar.

Svi zainteresirani sudionici moraju popuniti kratku anketu na stranicama Review.org-a i priložiti kratak video u kojem su dužni na što inovativniji i originalniji način obrazložiti zašto baš oni zaslužuju 'posao'.

Disney+ streaming platforma bit će dostupna od 12. studenog za cijenu od 7 dolara mjesečno, a svojim će korisnicima omogućiti gledanje više od 7000 epizoda serija i preko 500 filmova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:01