MOJ POSAO

Ovo je deset najboljih ponuda za posao ovaj tjedan

MojPosao predstavlja deset poslodavaca koji ovoga tjedna zapošljavaju.
Two businesspeople shaking hands and smiling.

Tepih land na Jankomiru i Zagrebačkom velesajmu traži Prodavače (m/ž). Radno iskustvo nije uvjet, a prijave traju do 9. svibnja.

Obrt Valter u Čabru traži Zidara-fasadera (m/ž) s tri godine radnog iskustva, za stalni radni odnos. Poslodavac plaća smještaj te nudi plaću od 6.500 kuna i slobodne vikende.

Montmontaža traži Diplomiranog pravnika (m/ž) s minimalno pet godina relevantnog radnog iskustva. Prijave traju do 16. svibnja.

AutoZubak nudi stalan posao djelatnicima na radnom mjestu Kuhar (m/ž). Mjesto rada je Žrnovnica (Sveti Juraj) kraj Senja. Rok za prijavu je 12. svibnja.

Heineken Hrvatska u Karlovcu zapošljava Koordinatora IT servisnih usluga za infrastrukturu (m/ž). Prijave možete slati do 11. svibnja.

Apipharma traži radnike za posao Stručnog suradnika na terenu (m/ž) Zagreba i okolice sa sjedištem u Zagrebu. Poslodavac nudi stalni radni odnos.

Poslovno informatički sistemi u Zagrebu zapošljavaju JAVA/PIS developera u odjelu razvoja (m/ž). Potrebne su dvije godine radnog iskustva, a prijaviti se možete do 13. svibnja.

Concreto traži motivirane kandidate za rad na području cijele Hrvatske na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž). Poslodavac osigurava smještaj, hranu i prijevoz te edukaciju u trening centrima.

Spar Hrvatska za rad u Puli traži više osoba za poslove Prodavača (m/ž) i Blagajnika (m/ž). Prijave traju do 13. svibnja.

Ceramiche Mariner traži Trgovca (m/ž) za rad u trgovini keramičkih pločica i sanitarija u Umagu. Prijavite se na oglas do 10. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:48