MOJPOSAO

Posjeti Regionalni sajam poslova i istraži bogatu ponudu atraktivnih natječaja

Na sajmu sudjeluju poslodavci izlagači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Sjeverne Makedonije, a u ponudi je niz atraktivnih natječaja za posao
 Goran Šebelić

Od 7. do 14. listopada, u organizaciji MojPosao i partnerskih portala Infostud, MojPosao.ba, Deloglasnik i Vrabotuvanje.com održava se Regionalni sajam poslova.

Na sajmu sudjeluju poslodavci izlagači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Sjeverne Makedonije, a u ponudi je niz atraktivnih natječaja za posao! Izdvajamo neke od njih:

Transcom je svjetski lider u pružanju vrhunskog iskustva korisnika za svoje klijente, svjetski poznate tvrtke iz područja telekomunikacija, bankarstva, turizma, logistike i brojne druge. Svoj tim sada žele osnažiti na sljedećim pozicijama: Agent u službi za korisnike na njemačkom jeziku (m/ž), Administratitvni agent u službi za korisnike na njemačkom jeziku (m/ž), Agent na odjelu telefonske prodaje (m/ž), Agent u kontaktnom centru (m/ž) i Agent u korisničkoj video podršci na njemačkom jeziku (m/ž).

JYSK je internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje ”potrepštine za dom” te uvijek ima sjajne ponude. Razvoj je stabilan i kontroliran, a glavnu snagu JYSKa čini više od 24000 zaposlenih. U to se možeš uvjeriti i sam prijavom na oglas za Prodavača (m/ž) odnosno Koordinatora prodaje i marketinga (m/ž).

Oni su Iuvare Connect i tvoj su partner koji te priprema i prati na tvom putu k financijski sigurnoj budućnosti. Grupa poduzeća Iuvare vodi ustanove stacionarne i ambulantne njege starijih osoba na 16 lokacija u Njemačkoj i trenutno su u potrazi novim kolegama. Istraži njihovu ponudu i pronađi posao po svojoj mjeri!

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) javna je ustanova osnovana Zakonom o mirovinskom osiguranju. Trenutno traže nove kolege na sljedećim pozicijama: Stručni savjetnik u Uredu za poslovnu – informacijsku sigurnost (m/ž), Stručni savjetnik u Uredu za upravljanje i razvoj ljudskih potencijala (m/ž), Informatički savjetnik u Odjelu za razvoj i upravljanje aplikacijama (m/ž), Viši informatički referent u Odjelu za razvoj i upravljanje aplikacijama (m/ž) i Viši informatički referent u Odjelu za IT infrastrukturu (m/ž).

TDR d.o.o. član je British American Tobacco-a, vodeće tvrtke s više kategorija robe široke potrošnje.

Trenutno su u potrazi za HR internom (m/ž), Marketing Internom (m/ž) i Global Graduate Programme (m/ž). Oglase, kao i uvjete te pogodnosti koje nude možete provjeriti na Regionalnom sajmu poslova koji traje do 14. listopada.

Ostale izlagače potraži OVDJE i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:48