MOJPOSAO.HR

Poslodavci nude ove poslove: Nadaju se pronaći osobe koje vole struku i žele sudjelovati na uzbudljivim projektima

U suradnji s portalom Moj Posao izdvojili smo sljedeće oglase...

Ilustrativna fotografija

 Sarawut Khamngam/Alamy

IMK Elektro, poduzeće za izvođenje i održavanje elektroenergetskih instalacija i postrojenja, traži Elektroinstalatera/Elektrotehničara/Električara (m/ž). Nadaju se pronaći osobe koje vole struku i žele sudjelovati na uzbudljivim projektima novih tehnologija, a zauzvrat nude plaću u rasponu od 8.000 do 12.000 kuna, stalni radni odnos, dobru radnu atmosferu te kontinuirano usavršavanje u struci. Javi im se do 27. rujna i postani dijelom njihovog tima.

LUSH manufaktura d.o.o., najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj unutar istoimenog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics, zapošljava na pozicijama: Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž) i Creative Buyer (m/ž). Njihova ponuda uključuje fleksibilno i poticajno radno okruženje, mjesečne bonuse, popust u LUSH trgovinama, naknadu za topli obrok, pozitivan pristup prema poslu i zaposlenicima te rad u međunarodnom okruženju. Ako su te zainteresirali, javi im se čim prije!

ENNA FRUIT je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, zapošljavaju na poziciji: Voditelj odnosa s kooperantima (m/ž). Opis posla uključuje upavljanje poslovnim odnosima s kooperantima, otkupljivanje voća i povrća, sudjelovanje u izradi godišnjih, mjesečnih i tjednih planova nabave te upravljanje radom pomoćnika. Svoj životopis im pošalji do 19. rujna.

Sigurna i dobro organizirana kompanija. Stabilno radno okruženje. Visoki korporativni standardi koje zahtijevaju globalni brendovi koje tvrtka zastupa. Sve to u jednom predstavlja DE TEMPORE! Pridruži im se na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž) i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru! Nude ti stalnu edukaciju i timski rad, prigodne nagrade i mogućnost bonusa, stalni radni odnos i rad u prodaji luksuznog asortimana nakita i modnih dodataka. Zvuči zanimljivo? Rok za prijavu na oglas ističe 24. rujna.

Zanima te rad u internacionalnom okruženju u kojem sam možeš kreirati i stvarati, od ideje do implementacije? Važno ti je da, kad nešto radiš, razumiješ kako i zašto nešto funkcionira? Želiš biti dio tima koji radi na naprednim projektima digitalizacije i automatizacije? Ne traži dalje! Jamnica traži Specijalista za upravljanje poslovnim sistemima (m/ž) i žele te bolje upoznati! Njeguju kulturu zajedništva i inovacija, njihovi zaposlenici imaju pravo na mnogobrojne novčane pogodnosti, potiču svakodnevno učenje, vode brigu o fizičkom i mentalnom zdravlju zaposlenih... i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 4. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 06:53