DOBAR POSAO?

PROSLAVILA IH SNIMKA SEKSA Lista zvijezda kojima je karijera nakon 'kućnog videa' krenula uzlaznom putanjom

Iako su neke od prvih snimki seksa poznatih osoba puštene u javnost s namjerom da naštete njihovoj reputaciji i karijeri, vrijeme i iskustvo su pokazali kako snimka seksa koja "slučajno" procuri u javnost - ne mora nužno biti zlo.

Mada sve zvijezde s ove liste negiraju da su se proslavile zahvaljući snimci seksa, a ne priznaju joj niti mogućnost da ih je barem malo pogurala u izgradnji karijere - činjenica jest da se nakon jedne takve namjerne ili slučajne nesreće - dogodi upravo to.

Pripremili smo vam listu najuspješnijih, najpoznatijih i najpopularnijih "malih kućnih uradaka" koji su svoje akterice nakon toga vinuli među najsjajnije zvijezde.

5. Pamela Anderson

Snimka seksa snimljena je za vrijeme njihovog medenog mjeseca 1995. godine i ostala je zapamćena kao jedan od prvih i iznimno popularnih viralnih videa. Bivša Playboyeva zečica, nakon što je video procurio u javnost, tužila je kuću koja ga je distriburila i u konačnici s njima sklopila nagodbu koja je ostala skrivena od očiju javnosti. Video je danas dostupan samo pretplatnicima određenih web stranica.

Foto: KEVIN WINTER/AFP

4. Paris Hilton

Vrckavi kućni video postao je jedna od najpopularnijij snimki seksa među poznatim zvijezdama. Par se snimio 2004. godine, a starleta koja je do tada bila poznata tek rjetkima - nakon što je video procurio u javnost postala je iznimno tražena i okušala se u brojnim filmskim, glazbenim, dizajnerskim te inim ulogama.

Foto: Arhiva

3. Kim Kardashian

39-minuti video ppopularnoj reality zvijezde donio je iznimnu slavu i otvorio vrata karijeri koju ima danas. Snimljena 2007. godine snimka seksa odmah nakon što je iscurila u javnost osigurala joj je 3 milijuna funti zarade od medija koji je snimku objavio na webu.

VALERIE MACON
Kim Kardashian arrives on the red carpet for the 57th Annual Grammy Awards in Los Angeles February 8, 2015. AFP PHOTO / VALERIE MACON

Foto: VALERIE MACON

2. Tina Katanić

Video seksa manekenke Tine Katanić nedavno je pušten u javnost i od tada kruži domaćim internetskim sferama. Iako je zgrozio mnoge koji su čin trojice muškaraca osudili iz svih mogućih aspekata, Tina je u svemu tome pronašla snagu i posvetila se poslu, nakon čega je dobila niz novih angažmana i podršku publike. Koliko joj je ova snimka pomogla ili odmogla, tek ćemo vidjeti, ali sudeći po svemu što se do sada dogodilo - manekenkina karijera je u uzlaznoj putanji.

Foto: Arhiva

1. Severina Vučković

Apsolutno najpoznatija (i mnogima najomiljenija) snimka seksa među Hrvatima. 2004. godine svi su znali da postoji, a velika većina nije mogla odoljeti da snimku i ne pogleda. Nakon oporavka, Severinina karijera vinula se u nebo i vrlo brzo nakon toga postala je Kraljica estrade.

Foto: Ronald Goršić / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:59