POJAČANJE

STIGAO IZ BRUKETA&ŽINIĆ&GREY Ivan Čepelak postao novi kreativni direktor McCanna Zagreb

Ivan Čepelak, novi kreativni direktor McCanna Zagreb
 McCann Zagreb

McCann Zagreb dobio je veliko pojačanje, Ivan Čepelak postao je njihov novi kreativni direktor, priopćili su iz te agencije.

Riječ je o iskusnom stručnjaku koji je proteklih 11 godina, prvo kao copywriter, a zatim i kao kreativni direktor, proveo u agenciji Bruketa&Žinić&Grey.

„Ivan je jako veliko pojačanje našem timu, kao kreativac i kao čovjek“, kazao je Daniel Vuković, glavni kreativni direktor u McCannu Zagreb, povodom njegovog dolaska. „U agenciju donosi iznimno znanje i iskustvo. Pametan i staložen, otvoren i pozitivan - idealna je osoba za McCann u kojem su svi kolege prijatelji“.

Čepelak je dosad radio na brojnim projektima i kampanjama koje su osvajale Effie i Ideja X nagrade, a 2011. na Sudnjem danu proglašen je i copywriterom godine. „Uvijek sam cijenio dobro ispričanu istinu. Drago mi je da ću sada biti na strani onih koji je i stvaraju“, izjavio je tom prilikom Čepelak.

Novi kreativni direktor u McCann Zagreb donosi iskustva kampanja i projekata na klijentima poput Karlovačke pivovare, Croatia osiguranja, Vipa, Adris grupe, Podravke, Francka, pojasnili su iz te agencije.

„Veselim se pozitivnoj i inspirativnoj atmosferi o kojoj već neko vrijeme bruji naš mali 'advertajzerski' svijet i radu na novim i uspješnim projektima. Na kraju krajeva - postajem dio hrvatske agencije godine. Nuff said!“, rekao je Čepelak, koji će se u kreativnom odjelu ove agenciji voditi svojim motom „čini ono što ne želiš da drugi čine“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:00