MojPosao

Tražite posao? Dodatna pojačanja trebaju Termorad, Spar, Erste, Zoo Hobby

Zapošljava se i usprkos krizi, evo što sve poslodavci nude
Serviser klima-uređaja, ilustracija
 Damjan Tadić / Ilustracija/HANZA MEDIA

MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike.

Zaposli se u Erste banci na poziciji Voditelj grupe klijenata (m/ž) i otkrij svoju strast. Prema radu s mladim, dinamičnim ljudima. Prema učenju od najboljih u branši. Ako posjeduješ relevantno radno iskustvo, voliš aktivno raditi s klijentima, smatraš se analitičnom osobom i uvijek si spreman primjenjivati stečeno znanje na dobrobit klijenata, Erste banka je pravo mjesto za tebe! Javi im se do 1. svibnja.

Farmacia, najveći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj, u potrazi je za dodatnim Farmaceutom m/ž . Kolege Farmaceuti i Farmaceutski tehničari ovih dana predano rade na tome da opskrba lijekovima i higijenskim potrepštinama ne bude prekinuta kako bi građani imali sve što im je potrebno da ostanu zdravi i sigurni. Kako bi bili još uspješniji u onome što rade prijavi se do 27. travnja.

Privlači te izazov rada u jakoj internacionalnoj kompaniji, poslovanje s renomiranim poslovnim partnerima, dinamičan rad i mogućnost profesionalnog razvoja? Ako su tvoji odgovori potvrdni, do 1. svibnja se prijavi na oglas za radno mjesto Prodavač-Blagajnik (m/ž) u tvrtki Spar Hrvatska. Opis posla, između ostalog, podrazumijeva rad na blagajni, slaganje robe i punjenje polica, kontrolu kvalitete i posluživanje kupaca.

Tvrtka Termorad je u potrazi za Monterom/instalaterom centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž). Idealan kandidat posjeduje minimalno 3 godine radnog iskustva na istim poslovima, poznaje strojarsku projektnu dokumentaciju i ima profesionalan odnos prema korisnicima. Nude stalni radni odnos, redovna mjesečna primanja uz dodatnu stimulaciju na plaći te stručna usavršavanja. Prijave primaju do 19. svibnja.

ZOO HOBBY izgrađuje WAUtentično mjesto brige i ljubavi za ljude i njihove životinje. Pridruži im se na poziciji: Head of Customer Journey and Experience (m/ž). Zauzvrat ti nude uhodavanje u posao, konkurentna primanja, blagdanske bonuse, jubilarne nagrade te dodatne dane godišnjeg odmora. Javi im se do 5. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao pronađi na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:22