MojPosao

Tražite posao? Novo pojačanje traže Calzedonia, KING ICT i Gama Elektronik

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
Programer, ilustracija
 Profimedia, Alamy

Strastven si ljubitelj modne industrije? Želiš unaprijediti jezične vještine u svakodnevnoj komunikaciji s izvornim govornicima i steći radno iskustvo u multinacionalnoj kompaniji? Sve to možeš ostvariti prijavom za radno mjesto Savjetnik za korisničku podršku (m/ž) u tvrtki Calzedonia. Zauzvrat ti nude redovite edukacije, motivirajuću plaću, popuste za zaposlenike i opušteno radno okruženje. Na oglas se možeš prijaviti do 09. srpnja.

TEHNOMEDIKA, distributer brojnih svjetskih renomiranih proizvođača medicinskih proizvoda, zapošljava Suradnika u prodaji medicinskih proizvoda (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva kontakt s kupcima i dobavljačima, prezentaciju prodajnog programa, veleprodaju medicinskih proizvoda te kombinaciju rada na terenu i u uredu. Idealan kandidat ima medicinsko ili ekonomsko obrazovanje, odlične organizacijske sposobnosti i posjeduje barem dvije godine radnog iskustva. Javi im se do 09. srpnja.

Započni svoju karijeru u vodećoj građevinskoj tvrtki u Hrvatskoj! GP KRK je u potrazi za Inženjerima građevinarstva (m/ž). Novim kolegama nude zasnivanje radnog odnosa s probnim rokom i mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja u skladu s kolektivnim ugovorom za graditeljstvo, odlične uvjete rada te mogućnost napredovanja u struci. Svoj životopis im možeš poslati do 10. srpnja.

Uz pomoć njihovih proizvoda ljudi plaćaju cestarinu, voze se vlakom, koriste javni prijevoz u Zagrebu, djeca jednostavnije upisuju osnovne i srednje škole, a strancima se izdaju dozvole za boravak i rad u RH. Oni su KING ICT i bave se izradom domišljatih rješenja za velike klijente. Ako imaš najmanje 5 godina iskustva u vođenju složenih softverskih projekata, samostalan si u radu i možeš se pohvaliti odličnim komunikacijskim vještinama, do 10. srpnja prijavi se na oglas za radno mjesto Voditelj softverskih projekata (m/ž).

Gama Elektronik, tvrtka specijalizirana za distribuciju Led rasvjete te smo ekskluzivni uvoznik branda Green Tech za područje Republike Hrvatske, traži pojačanje na poziciji Regionalni voditelj prodaje (m/ž). Iskustvo u prodaji i poznavanje engleskog jezika su dobrodošla prednost, a na ovom radnom mjestu ćeš biti zadužen za unaprjeđivanje prodaje, širenje tržišta, organizaciju prodaje i prezentaciju prodajnog asortimana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:44