MojPosao

Tražite posao? Novu radnu snagu traže Pevex, McDonald’s i Marodi

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald’s za područje Hrvatske traži voditelja odnosa s gostima
Ilustracija, McDonald's
 Sputnik via AFP

U potrazi si za poslom? MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

U 25 godina poslovanja Marodi d.o.o. je izrastao u vodećeg domaćeg proizvođača suhe tjestenine s prepoznatim asortimanom proizvoda premium kvalitete. Postavljajući ambiciozne razvojne ciljeve traže jednako ambiciozne pojedince za poziciju Prodajni predstavnik (m/ž) koji im mogu pomoći u njihovom ostvarivanju, a kroz to ostvariti i svoje osobne ciljeve daljnjeg profesionalnog usavršavanja i napredovanja. Potrebno je imati vozačku dozvolu, a putuje se službenim vozilom. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš do 20. svibnja.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana, a sada traže novog člana za poziciju Voditelj odnosa s gostima (m/ž) za rad u Puli. Nude redovno povećavanje plaće svake godine, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Ostale pogodnosti i uvjete provjeri na oglasu koji je aktivan do 19. svibnja.

Tvrtka Holosys d.o.o. je isporučitelj naprednih rješenja iz domene elektroničkih, informatičkih i komunikacijskih tehnologija. Djelatnost tvrtke je razvoj i proizvodnja modernih elektroničnih uređaja te računalnog softvera, a svojim proizvodima i uslugama čine dio Internet of Things svijeta. U cilju osnaživanja tima i dodatnog razvoja poslovanja, traže kandidata za radno mjesto Team Leader Embedded SW Development (m/ž). Potrebno je barem 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima te aktivno znanje engleskog jezika. Svoj CV im možeš poslati do 19. svibnja.

Pevex d.d. je prvi hrvatski trgovački lanac, na tržištu od 1990. godine. Posluju u svim krajevima Hrvatske i nameću se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta, a sada su u potrazi za Direktorom Sektora veleprodaje (m/ž). Ako imaš minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, obrazovanje iz područja ekonomije i vrhunske organizacijske sposobnosti, javiti im se možeš najkasnije do 12. svibnja.

Valentić i Valentić su u potrazi za Knauferom (m/ž). Traže iskusnog građevinskog majstora, a potrebno je imati vozačku dozvolu. Ako želiš raditi u zdravom i poticajnom radnom okruženju s mogućnostima usavršavanja i stjecanja novih znanja, svoj životopis im možeš poslati do 20. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:58