MojPosao

Tražite posao? Traje potraga za ilustratorima, farmaceutima, voditeljima projekata…

Ilustracija
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike.

Školska knjiga prepoznatljiv je zaštitni znak hrvatskog izdavaštva. Više od pola stoljeća odgaja naraštaje okupljajući najuglednije autorske timove iz znanosti, obrazovanja i kulture. Pozivaju te da se do 14. rujna prijaviš na oglas za Ilustratora (m/ž) i pridružiš se njihovu uspješnom timu! Pored analize zahtjeva za izradom ilustracija i osmišljavanja izgleda inicijalnih skica, opis posla uključuje kreiranje finalnih ilustracija za udžbenike i popratne materijale te primjenu prikladnih softvera u oblikovanju ilustracija.

U Dubravici su prešli dug put od obiteljskog obrta do moderne tvrtke prepoznate po uspješnom spajanju tradicije sa suvremenim pekarskim trendovima. Za nastavak svog poslovnog putovanja traže nove kolege na poziciji Voditelj projekta (m/ž). Nude rad u prijateljskom okruženju, redovita i stimulativna primanja te mogućnost stalnog zaposlenja. Ako se želiš pridružiti njihovu timu, pošalji im svoj životopis do 15. rujna.

Vaše zdravlje moderna je ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti ljekarnika stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem. Kako bi osnažili svoj tim u Čepinu, u potrazi su za Magistrom farmacije (m/ž). Novim kolegama nude kontinuirani osobni razvoj te stručne edukacije, osiguran smještaj, poticajno radno okruženje, otvorenu komunikaciju i timski rad. Javi im se do 21. rujna.

Scharchermayer je vodeće europsko poduzeće za distribuciju okova za namještaj, građevnu stolariju, pričvrsne tehnike i alata. Za ostvarenje daljnjih ambicioznih ciljeva svog uspješnog, mladog tima u Republici Hrvatskoj zapošljavaju na poziciji: Referent nabave okova za namještaj i građevinsku stolariju (m/ž). Njihova ponuda uključuje stalan posao, ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog i stručnog razvoja, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja.

Oduvijek si obožavatelj 'limenih ljubimaca'? Samoinicijativna si i otvorena osoba? Odlično se služiš njemačkim ili engleskim jezikom? U tom slučaju idealan si kandidat za radno mjesto Prodajni savjetnik (m/ž) u tvrtki Auto Hrvatska Automobili. Očekuje te rad u vodećoj kompaniji iz područja autoindustrije, raznovrstan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano ulaganje u edukaciju te motivirajuća primanja. Ako su te zainteresirali, javi im se do 14. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:34