MojPosao

Tražite posao? Traže se arhitekti, farmaceuti i inženjer strojarstva s plaćom do 12.000 kn

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
Ilustracija
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Studenac, maloprodajni lanac s više od 500 marketa duž Jadranske obale, od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke, želi proširiti svoj tim zaposlenika na poziciji Prodavač (m/ž). Opis posla uključuje izlaganje robe, rad na blagajni i izraženu ljubaznost u odnosu prema kupcima, a zauzvrat nude stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima, osiguran smještaj te mogućnost profesionalnog razvoja. Rok za prijavu na oglas ističe 20. srpnja.

GRAMONT DRENOVA je obiteljska tvrtka za projektiranje, nadzor i izvođenje strojarskih instalacija te instalacija vodovoda i odvodnje. Kompaniju čini vrhunski tim djelatnika, a svoju ekipu sada žele osnažiti na poziciji Monter centralnog grijanja i sanitarnih instalacija (m/ž). Idealan kandidat poznaje njemački jezik i poslu pristupa na profesionalan i odgovoran način. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 26. srpnja.

Tvrtka ATP Zagreb sastavni je dio jednog od vodećih projektantskih ureda u Europi. Postani dio njihovog uspješnog tima i pridruži im se na poziciji Arhitekt (m/ž). Opis posla uključuje izradu glavnih i izvedbenih projekata te suradnju s projektantima drugih struka, a zauzvrat ti nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja, specifične mogućnosti edukacije na ATP akademiji te mogućnost rada u drugim tvrtkinim europskim uredima. Svoj životopis im pošalji do 21. srpnja.

Vaše zdravlje moderna je ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti ljekarnika stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem. Kako bi osnažili svoje timove u Slavonskom Brodu i Čepinu, u potrazi su za Magistrima farmacije (m/ž). Novim kolegama nude kontinuirani osobni razvoj te stručne edukacije, poticajno radno okruženje, otvorenu komunikaciju i timski rad. Javi im se do 20. srpnja.

ZGI d.o.o. Zagreb, dio grupacije ZGI d.o.o. koja se strpljivo gradila i razvijala te se u 25 godina iskustva može pohvaliti sa uspjesima u različitim vrstama poslova iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, poziva te na prijavu na oglas za radno mjesto Diplomirani inženjer strojarstva (m/ž). Nude ti stimulativna primanja u rasponu od 9.000 do 12.000 kuna, ugovor na neodređeno vrijeme, plaćene formalne i neformalne edukacije i mogućnost profesionalnog rasta. Na oglas se možeš javiti do 28. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:47