MojPosao

Tražite posao? Traže se medicinske sestre, tehničari, veterinari i tehnolozi u proizvodnji

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike
Ilustracija
 Duje Klaric / CROPIX

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

Tražiš posao? Imaš iskustvo rada s osobama starije životne dobi? Želiš raditi u mirnom okruženju otoka Brača i postati dio mladog, uspješnog i vedrog tima? Nije važno posjeduješ li bogato iskustvo ili si tek počeo raditi, javi se za poziciju Medicinska sestra / Medicinski tehničar u COR AUREUM, domu za starije osobe. Nude edukacije i kontinuirani razvoj. Pošalji im svoj životopis ili ih nazovi telefonski najkasnije do 1. rujna.

Tvrtka Valipile d.o.o. je srednje veliko poduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom jednodnevne peradi, stočne hrane, mesa peradi i mesnih prerađevina. Tvrtka zapošljava Veterinara (m/ž) s položenim stručnim ispitom, a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s iskustvom u peradarskoj ili sličnim proizvodnjama i naprednim znanjem engleskog ili njemačkog jezika. Prijavom na oglas do 3. rujna pridruži se Valipile timu!

Frozen food international, vodeći proizvođač i distributer prepoznatljivog prehrambenog proizvoda koji je prisutan u svakom domaćinstvu, restoranu i fast food-u kako kod nas tako i u svijetu. Kako bi nastavili koračati uspješnim poslovnim putem, u potrazi su za pojačanjem na poziciji Djelatnik u održavanju opreme - operater na proizvodnoj liniji (m/ž). Nude ti zanimljiv i dinamičan posao, ugovor na neodređeno te edukacije i stručna osposobljavanja.

Adoro je renomirana firma iz Munchena koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dekorativnih, aluminijskih ulaznih vrata za strana tržišta a sa proizvodnim pogonom smještenim u Zagrebu. Iz godine u godinu bilježe konstantni rast prodaje, a time raste i potreba za novim, kvalitetnim radnicima! Trenutno su u potrazi za Tehnologom u proizvodnji (m/ž), a njihova ponuda uključuje stimulativna primanja, mogućnost rasta i razvoja te motivirajuće radno okruženje. Oglas ostaje aktivan do 25. rujna.

Odlično poznaješ alate za mjerenje posjećenosti Internet portala poput Google Analytics-a? Imaš razvijene analitičke sposobnosti i krasi te spremnost na brzo učenje? Oduvijek te privlačio magični svijet televizije? Imamo rješenje! Zaposli se kao Analitičar medijskih istraživanja (m/ž) na Nova TV! Nude ti zanimljiv posao u kreativnoj industriji, profesionalno radno okruženje i stalne prilike za učenje i razvoj. Iskoristi priliku i javi im se do 31. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 02:51