MOJPOSAO

TRAŽITE POSAO? U Hrvatskoj zapošljavaju Entrio, Lidl, Zvijezda, u Njemačkoj našim radnicima ovaj tjedan nude plaće od 2300 eura!

Ilustracija
 Profimedia, imageBROKER

U ponudi portala MojPosao možete pronaći čak 5.000 oglasa za posao, a izdvajamo sljedeće poslodavce:

Tvrtka Entrio predstavlja najbrže rastuću hrvatsku ticketing platformu i upravo zapošljava Sales Project managera. Novog zaposlenika očekuje uredsko radno vrijeme od 9 do 17 sati i neto plaća od 6.000 do 7.000 kuna. Pošaljite svoju prijavu još danas!

Ako je Samsung tvoj poslodavac prvog izbora, nemoj propustiti prijavu na ove oglase za posao: Senior Credit Controller i Accountant. Oglasi su aktivni do 28. ožujka.

Radnik građevinarstvo i građevinska industrija poziva kandidate za rad u Njemačkoj. Traže se tesari, zidari i rukovatelji toranjskom dizalicom, plaće se kreću od 2.300 eura, a sve kandidate očekuje smještaj i prijevoz do radnog mjesta. Želite se prijaviti za posao? Posjetite portal i pošaljite prijavu putem linka na dnu oglasa.

Lidl vas poziva na prijavu za posao korporativnog pravnika. Od kandidata se očekuje tri godine radnog iskustva, dok je prednost položen pravosudni ispit. Zainteresirani? Pogledajte dodatne informacije u oglasu na MojPosao portalu.

Zvijezda zapošljava osobu minimalno srednje stručne spreme s prethodnim radnim iskustvom u maloprodaji za poziciju rukovoditelja ključnih kupaca. Ako ste zainteresirani i imate potrebne uvjete, dostavite svoj životopis i molbu putem linka za prijavu.

Berlin-Chemie može biti tvoj novi poslodavaca! Do 2. travanja možeš se prijaviti na oglas za stručnog suradnika na području Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije.

Tvrtka Beckman Coulter ima otvoren natječaj za poziciju Field Service Engineer. Informacije o radnim uvjetima i potrebnim kvalifikacijama možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 25. ožujka.

King ICT traži .NET Developera s minimalno dvije godine radnog iskustva za stalni radni odnos. Svoju prijavu možete poslati direktno poslodavcu putem oglasa na MojPosao portalu.

Eurotehnika iz Zagreba zapošljava skladištara/dostavljača. Poželjna je dozvola za upravljanje viličarom, dok je potrebno iskustvo rada u skladištu i osnovno znanje engleskog jezika.

Tvrtka Connecto mare bavi se uslugama i posredovanjem u turizmu i upravo traži veći broj kandidata na različitim pozicijama, od bookera smještajnih kapaciteta do sistem tehničara. Ponudu poslova i sve detalje možete pronaći u oglasima na MojPosao portalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:36