MojPosao

Tražite posao? Zapošljava Adriatic osiguranje, a Sedam IT traži poslovnog analitičara

MojPosao, vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, ponovno je 'pretresao' tržište rada i pronašao zanimljive oglase za posao
Ilustracija
 Alfred Hofer / Panthermedia / Profimedia

Adriatic osiguranje je jedna od najuspješnijih hrvatskih tvrtki, koja svoje znanje i iskustvo prenosi i na talijansko tržište osiguranja. Kako bi obogatili svoj postojeći tim u Koprivnici, tvrtka zapošljava Knjigovođu (m/ž), kojem nude profesionalno radno okruženje, kontinuirano stručno usavršavanje te redovita i stalna primanja. Od kandidata očekuju VSS/VŠS ekonomskog smjera, aktivno znanje rada na računalu, praćenje zakona iz područja računovodstva i poreza te poznavanje engleskog jezika. Prijavi se na oglas do 12. siječnja.

Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Tvrtka svojim klijentima, optimizacijom poslovnih procesa i podrškom u odlučivanju i upravljanju, omogućuje ostvarenje poslovnih ciljeva i povrat uloženih sredstava. Trenutno zapošljavaju Poslovnog analitičara (m/ž) kojem uz fleksibilno radno vrijeme te učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka nude i odlaske na različite edukacije. Svoj životopis i motivacijsko pismo pošalji im do 20. siječnja.

M San Grupa, najznačajnija IT grupacija u ovom dijelu Europe, u svojim suvremenim i vrhunski opremljenim pogonima u Rugvici zapošljava Tehničara u proizvodnji računala i televizora (m/ž). Novom zaposleniku nude rad ugovor o radu na određeno vrijeme, slobodne vikende, plaćenu naknadu za prijevoz te korištenje različitih sportskih paketa. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s dobrim poznavanjem računalne opreme i iskustvo rada na sličnim poslovima. Rok za prijavu ističe 20. siječnja.

Ako si pouzdana i odgovorna osoba s pozitivnim stavom prema poslu, a poznavanje engleskog jezika ti je jedna od jačih strana, prijavi se za radno mjesto Djelatnik u optici (m/ž) u tvrtki Optika Njego. Uz komunikaciju sa strankama, prodaju dioptrijskih i sunčanih naočala i rad na računalu, na ovom radnom mjestu ćeš biti zaduženi i za brigu o urednosti i čistoći radnog mjesta kao i za rad na blagajni. Svoj životopis i motivacijsko pismo pošalji do 20. siječnja.

Milsing d.o.o., vodeći uvoznik i distributer gotovih dodataka prehrani u regiji, traži pojačanje na poziciji Voditelj proizvodnje (m/ž). Uvjet za prijavu je barem trogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, aktivno znanje engleskog jezika te razvijene analitičke sposobnosti. Opis posla, između ostalog, uključuje vođenje i organiziranje proizvodnje krutih oralnih farmaceutskih oblika i kontinuirano unapređivanje proizvodnje. Na oglas se možeš prijaviti do 16. siječnja.

Niste pronašli nešto za sebe? Ne brinite, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možete proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:04