MojPosao

Tražite posao? Zapošljava Kaufland, Photomath, Ledo i Medis Pharm

Photomath jedna od najpopularnijih obrazovnih mobilnih aplikacija na svijetu traži Data Analyst
Ilustracija
 Vlado Kos / Hanza Media

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Predanost zaposlenika ključ je njihova uspjeha na tržištu, zbog čega svim svojim zaposlenicima osiguravaju jasnoću u komunikaciji, pružaju povjerenje i omogućavaju razvoj. Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima, do 12. svibnja javi se na oglas za radno mjesto: Skladištar/Radnik na pripremi robe (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude petodnevni radni tjedan, mogućnost profesionalnog rasta i usavršavanja te atraktivna primanja.

Photomath, jedna od najpopularnijih obrazovnih mobilnih aplikacija na svijetu, ljudima želi dokazati kako učenje matematike može biti lako, ali i zabavno. Kako bi ostvarili svoju misiju, u potrazi su za novim kolegom na poziciji Data Analyst (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva sudjelovanje u dizajniranju internih usluga analitike podataka, kreiranje modela podataka te suradnju s upravom prilikom određivanja prioriteta i potreba. Rok za prijavu ističe 24. ožujka.

U potrazi si za najslađim poslom na svijetu? Zaposli se u Ledu! Ledo je kompanija koja je najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda i distributer smrznute hrane. Neprestano rade na uvođenju modernih tehnologija i usavršavanju proizvodnih procesa uz zadržavanje najviših mogućih standard na području distribucije i hrane. Pridruži im se i postanite dio njihovog uspješnog tima na poziciji Električar (m/ž). Traže odgovorne i motivirane osobe s minimalno 6 mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima. Oglas ostaje otvoren do 23. ožujka.

Mandis Pharm je privatna zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost. Danas Mandis Pharm slovi za jednog od vodećih privatnih ljekarničkih lanaca i posluje sa 16 ljekarničkih jedinica i 2 specijalizirane prodavaonice za lijekove i medicinske proizvode. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Čistač/čistačica (m/ž), Magistar farmacije (m/ž) i Farmaceutski tehničar (m/ž).

Zaposli se kao Prodajni savjetnik (m/ž) u tvrtki BIPA, maloprodajnom lancu drogerija koji broji više od 750 djelatnika. Tvrtka zapošljava u svojoj poslovnici u Splitu, a novom kolegi nude siguran posao u brzorastućoj i inovativnoj kompaniji, bonuse u skladu s ostvarenim ciljevima, mogućnost napredovanja, kao i blagdanske bonuse, dodatke na staž i nagrade za lojalnost. Zainteresirali smo te? Prijavi se na oglas do 28. ožujka.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:00