MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju SIGNUM IKS i uspješni tehnološki startup Visiobike

Provjerite uvjete u oglasima i prijavite se u narednim danima
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Visiobike je tvrtka koja svoje proizvode prodaje gotovo isključivo u EU i SAD-u, a trenutno zapošljavaju na poziciji Embedded Engineer. U svom inovativnom oglasu za posao traže osobu koja: poznaje programske jezike C ili C ++, zna programirati MCU, ''razlikovat lemilicu od lopate, a multimetar, osciloskop i JTAG nisu nešto za što konzultira Klaića''. Usput, piše u natječaju, netko tko voli dobru šalu i pivu nakon posla - pravi je čovjek za njihov tim. U oglasu možete provjeriti sve zanimljive kriterije kao i ono što vam Visiobike kao poslodavac nudi.

Amrest Adria (KFC) zapošljava Djelatnika u restoranu brze prehrane u Zagrebu i Splitu. Osim stalnog radnog odnosa, moguć je i rad preko studentskog ugovora. Sve pogodnosti koje vas očekuju na ovom radnom mjestu.

Elektro Strothmann-Gier GmbH & Co. KG za pojačanje svog tima u Njemačkoj hitno traži Električara/Elektroničara. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, dobra primanja, podršku pri pronalasku stana te edukaciju. Prijavite se na oglas do 14. lipnja.

INTEREUROPA zapošljava Koordinatora za avio promet na području cijele Hrvatske (mjesto rada je po dogovoru). U oglasu pročitajte detaljan opis pozicije, a ako ste zainteresirani, pošaljite prijavu poslodavcu do 21. lipnja.

MARODI je u potrazi za djelatnicima na dvije pozicije: Trgovački predstavnik za Zagreb i okolicu te Voditelj prodaje za ključne kupce na području cijele Hrvatske. Rok prijave: 6. srpanj.

SIGNUM IKS je tvrtka koja ima tradiciju obiteljskog obrtništava od 1981. godine. Trenutno zapošljavaju Djelatnika u izradi svjetlećih reklama, a zaposleniku nude plaću od 5.000 – 8.000 kn, stalni radni odnos te naknadu za prijevoz.

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, Müller, zapošljava Trgovce za poslovnice u Zagrebu i Rijeci. Na oglas se možete prijaviti do 13. lipnja putem portala MojPosao.

Orbico zapošljava kandidate na poslovima Asistenta u skladištu, Predstavnika prodaje i unapređenja i Dostavljača. Rok prijave na sve oglase je 12. lipanj.

Talijanska tvrtka Barbolini traži Prodavača u Zagrebu u Designer Outletu Croatia. Poslodavac plaća prijevoz 500 kuna mjesečno bez obzira na mjesto prebivališta, plaća je od 3.800 kn, a osigurana je i pozitivna radna atmosfera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 09:19