Moj Posao

UHVATITE SVOJU PRILIKU Zapošljavaju Maistra, Ikea, Velpro..., a još se nude i poslovi na moru

Novih prilika za zaposlenje ima i u ugostiteljstvu
 Jutarnji.hr/Moj Posao / Arhiva

Maistra je vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj i dio koncerna Adris Grupe. trenutno traži Voditelja održavanja grupe objekata (m/ž), a uvjeti su poznavanje engleskog i rada na računalu te viša ili visoka stručna sprema tehničke struke, elektrotehničkog ili strojarskog usmjerenja. Rok za prijavu je 4. kolovoz.

Velpro centar najveća je veleprodaja u Hrvatskoj, a tijekom ljetne sezone zapošljava velik broj radnika u svojim veleprodajnim centrima diljem obale. Trenutno se u 17 hrvatskih gradova traže Prodavači/Komisionari (m/ž) i Vozači C kategorije (m/ž). Rok za prijavu je 12. kolovoz.

IKEA Hrvatska ima otvorene natječaje za tri radne pozicije u Zagrebu: Business Support and Customer Insight Manager (m/f), Service and Sales Support Team Leader (m/f) te Communication and Interior Design Manager (m/f). Neki od uvjeta natječaja su: iskustvo na sličnim pozicijama vođenja timova, visok stupanj orijentiranosti na podršku i zadovoljstvo kupaca, izvrsno poznavanje engleskog jezika, strateške i analitičke vještine. Rokovi za prijavu su 5. odnosno 7. kolovoz.

SDF Group zapošljava Suradnika u odjelu nabave (m/ž). Idealan kandidat ima VŠS ili VSS iz područja strojarstva ili ekonomije s iskustvom na poslovima strojarstva te mora biti spreman na povremeni rad na terenu u inozemstvu. Rok za prijavu 16. kolovoz.

RASCO tvornica komunalne opreme traži Voditeljicu/voditelja prodaje za tržište Njemačke (m/ž), a kandidat mora izvrsno poznavati njemački jezik. Poželjan je i visok stupanj obrazovanja u području strojarstva ili ekonomije. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 9. kolovoz.

KPMG Croatia, članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge, zapošljava Supervizora/Pomoćnika Menadžeru u Poreznom odjelu – Usluge osobnog oporezivanja (m/ž). Traži se kandidat s tri do pet godina iskustva na poslovima poreza na dohodak i doprinos. Zapošljava se i Porezni savjetnik (m/ž) s minimalno dvije do četiri godine iskustva na poslovima poreznog savjetovanja. Rok za prijavu je 26. kolovoz.

Gradska kavana traži kandidate koji su zainteresirani za rad na određeno/sezonski rad u Dubrovniku. Poslodavac osigurava smještaj, odlična primanja i uvjete rada, a zapošljavaju se kandidati na sljedećim pozicijama: Voditelj smjene u restoranu (m/ž), Voditelj smjene u kuhinji (m/ž), Konobar (m/ž), Samostalni kuhar (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž) te Čistač/ica (m/ž). Rok za prijavu na oglase je 13. kolovoz.

Tvrtka Primark ima dvije djelatnosti: industrijsko označavanje/sljedivost te telematiku u okviru koje razvija i proizvodi uređaje koje uspješno prodaje na globalnom tržištu. U potrazi su za Brand managerom za područje označavanja u industriji za program Telesis i Sealed Air (m/ž) te Prodajnim inženjerom (m/ž). Primarno mjesto rada je u Rakitju, a po potrebi i u cijeloj zemlji i regiji. Rok za prijavu je 30. srpanj.

Mediva se bavi prodajom i distribucijom opreme i potrošnog materijala za potrebe zdravstvenih ustanova i trenutno traži kandidata za poziciju Prodajno-servisni inženjer (m/ž). Poslodavac nudi stalnu edukaciju (uglavnom u inozemstvu), službeni mobitel te automobil. Na oglas se možete prijaviti do 12. kolovoza.

Redknee posluje u više od 50 zemalja, a za potrebe svog poslovanja u Zagrebu traži osobu za poziciju Project Manager BSS (m/ž) s pet do sedam godina relevantnog radnog iskustva. Poslodavac nudi stalni radni odnos te podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom. Rok za prijavu je 10. kolovoz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 06:30