Negotino

Obitelj Puklavec s investicijom od 1,6 milijuna eura ulazi na tržište crvenih vina

Puklavec Family Wines za svoja je vina nagrađen brojnim medaljama, kako domaćim, tako i stranim
Novi vinski podrum Negotino
 Puklavec Family Wines

Obitelj Puklavec, koja već deset godina vodi vinski podrum u Sloveniji, otvorila je novi vinski podrum u Sjevernoj Makedoniji i tako je u svoju ponudu, uz već postojeća bijela vina, uvrstila i crveno makedonsko vino.

Puklavec Family Wines za svoja je vina nagrađen brojnim medaljama, kako domaćim, tako i stranim, a novom regionalnom integracijom s vinarijom Negotino upotpunio je svoj portfelj. Nova linija crnih vina nazvana je Instinct, a potrošačima će biti dostupna u drugoj polovici ove godine.

- Drago mi je što se u novom desetljeću naše tvrtke obogaćujemo novom regionalnom suradnjom između Slovenije i Sjeverne Makedonije te sveobuhvatnu vinsku ponudu nadopunjujemo visokokvalitetnim crnim vinima vinogorja Tikveš. Do sada smo u obnovu podruma Negotino uložili 1,6 milijuna eura, a ulaganja još nisu završena - ispričao je Vladimir Puklavec, vlasnik Puklavec Family Wines, dodavši da je vizija kompanije “proizvesti najbolja vina koja se mogu natjecati sa svjetskim vinima na međunarodnim tržištima”.

Novi vinski podrum obitelji Puklavec ima kapacitet od 300.000 do 400.000 boca godišnje, a u Negotinu se proizvode sorte crnih vina poput cabernet sauvignona, merlota i slezene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:27