Širenje poslovanja

Omiljeni lanac namještaja i opreme za domove otvara novu trgovinu u hrvatskoj metropoli

Novi će se dućan nalaziti u retail parku Arena Park ispred zapadnog dijela shopping centra

Danski trgovački lanac Jysk u četvrtak, 16. svibnja, za sve posjetitelje otvara novu trgovinu u Zagrebu i to u neposrednoj blizini Arena Centra.

Novi će se dućan nalaziti u novootvorenom retail parku Arena Park ispred zapadnog dijela shopping centra, a trgovina će biti uređena prema skandinavskom konceptu 3.0. Kako su nam pojasnili u Jysku, riječ je o konceptu koji odlikuje potpuno drugačiji, skandinavski stil uređenja koji kupcima omogućuje jednostavniji i inspirativniji doživljaj kupovine.

Jysk prodaje namještaj i opremu za kućanstvo, a popularni je lanac svoju prvu trgovinu u Lijepoj našoj otvorio prije deset godina. Grupacija Jysk posluje u više od 2.600 trgovina u 50 država diljem svijeta i zapošljava 17.000 radnika te bilježi godišnji promet od oko 3,12 milijardi eura.

U Hrvatskoj ima 42 poslovnice u kojima radi 356 ljudi, a ranije ove godine Jysk je odlučio slijediti svojevrsni hrvatski trend i povećati plaće svojim radnicima u prosjeku za 11 posto pri čemu se najveći porast odrazio na plaće zaposlenika s najnižim primanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:00