Zavidan plasman

Zagrebački Q je najbrže rastuća softverska i dizajn tvrtka u Europi prema Deloitteu

Ovo je velik uspjeh za Hrvatsku jer je to prije svega odraz snage domaće IT scene i vrhunskih stručnjaka koje naša zemlja ima
Predsjednik Uprave Filip Ljubić
 Q Software

Zagrebačka IT tvrtka Q našla se na 20. mjestu na Deloittovoj listi Top 500 najbrže rastućih kompanija EMEA regije koja obuhvaća zemlje Europe, Afrike i Srednjeg Istoka Azije, a ukupno broji čak 2.2 milijarde ljudi.

To je najbolje ostvareni plasman jedne hrvatske kompanije na Deloitteovoj listi. Ta revizorska kuća već 18-u godinu zaredom kreira izvješće pod nazivom „Deloitte Technology Fast 500™ EMEA“, a bazira se na rastu prihoda kompanije kroz četiri fiskalne godine.

“Čast je biti u Top 20 najbrže rastućih tech kompanija na tri kontinenta. Posebno zato što smo plasirani bolje od bilo kojeg našeg konkurenta iz Europe te smo na ovogodišnjoj listi broj 1, najbrže rastuća softverska i dizajn tvrtka u cijeloj Europi. Ovo je velik uspjeh za Hrvatsku jer je to prije svega odraz snage domaće IT scene i vrhunskih stručnjaka koje naša zemlja ima.“ – izjavio je Filip Ljubić, CEO Q-a.

Tvrtka Q, sa sjedištem u Zagrebu, bavi se izradom i razvojem softvera za klijente u više od dvadeset zemalja svijeta, od Aljaske do Dubaija. Njihova IT rješenja koristile su kompanije kao što su Novartis, BBC, The Times, Audi, Volkswagen, Facebook, Nestle, Vaillant, Hilti, Pfizer i brojne druge. Prošlu jesen proglašena 3. najbrže rastućom tech kompanijom Srednje Europe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:18