ŽENA OD 3 ZVJEZDICE

Tajni svijet velike Ane Roš Stojan: ‘Jedan krumpir plaćam jedan euro. Zašto se svi tome čude...‘

U životnom intervjuu priča o opuštanju i uspjehu, bira između fine dininga i jeftinih bistroa, govori o obitelji...

Izvorne boje, okusi i teksture. Ovako Michelinov kulinarski vodič opisuje jela koja nastaju pod palicom Ane Roš Stojan iz Hiše Franko, 140. restorana u svijetu koji je dobio najveću nagradu te institucije, tri zvjezdice. A baš takva je i osobnost chefice: živopisna, originalna, silovita i mekana u isto vrijeme, govori poput kiše - i to samo neočekivane riječi. Nije ni čudo što se njezina autobiografija munjevito puni, iako vinjete svoje izuzetne sudbine ispisuje tek nekoliko godina. Proteklih nekoliko mjeseci proizvelo je materijal za nekoliko poglavlja.

Ana Roš Stojan, treća zvjezdica. Povijesni trenutak je iza vas. Kakvu će razliku to stvarno učiniti u vašem životu? Što očekujete?

Mislim da se neće puno toga promijeniti u našoj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 02:03