CLOUD UMJESTO HARDVERA

Zebra predstavila marketplace za pristup cloud uslugama partnera

Češki distributer ponudio online tržnicu različitih softverskih usluga koje zamjenjuju hardver
Nebojša Stankić

Češki Zebra Systems, koji usluge nudi i u Hrvatskoj, pokrenuo je platformu Zebra Marketplace. Nova platforma omogućuje jednostavan pristup softverskim uslugama (SaaS) kod partnera kod kojih značajno raste potražnja za uslugama u oblaku. Platforma trenutno omogućuje aktiviranje usluga Acronis Cyber Cloud, Solarwinds MSP i GFI Mail Security. Acronis Cyber Cloud je platforma za pružatelje usluga izradu sigurnosnih kopija podataka i jednostavnom primjenom učinkovite kibernetičke zaštite. Solarwinds MSP su sveobuhvatni, sigurni i jednostavni paketi za pružanje upravljanih usluga, uključujući i udaljenu administraciju, nadzor i sigurnost. GFI Mail Security je softverska usluga (SaaS) za sigurnost e-pošte koje blokira poruke s neželjenom poštom, zlonamjernim softverom ili pokušajem krađe identiteta.

image
Screenshot

Nebojša Stankić, regionalni menadžer Zebra Systemsa za jugoistočnu Europu kaže da je u posljednje vrijeme značajno poraslo korištenje usluga u cloudu.

"Interes kupaca za IT uslugama značajno je porastao u odnosu na nabavu vlastite infrastrukture, a IT dobavljači moraju se brzo prilagoditi ovom trendu. Stoga smo odlučili fokusirati portfelj naših proizvoda u oblaku na jedno mjesto, kako bi naši partneri, ali i svi zainteresirani za pružanje usluga mogli odabrati platformu za mala i srednja poduzeća koja točno odgovara njihovim potrebama", kaže Stankić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:43