Pogodnost

Addiko zdravstvene djelatnike oslobađa plaćanja mjesečne naknade za vođenje tekućeg računa

Dodatna podrška Addiko banke hrvatskom zdravstvenom sustavu su i donacije akciji „Hrvatska protiv koronavirusa“
Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko banka, ilustracija
 Darko Tomas / Damjan Tadic / CROPIX / HANZA MEDIA

Klijenti Addiko banke zaposleni u djelatnosti zdravstvene zaštite bit će, kako su priopćili iz banke, oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za vođenje tekućeg računa i paketa tekućih računa (Basic, Smart, Gold ili Platinum) za travanj, svibanj i lipanj 2020. godine. Ova pogodnost odnosi se na zaposlene koji rade na zdravstvenoj zaštiti u bolnicama, kao i djelatnostima opće medicinske prakse, pojasnili su.

Dodatna podrška Addiko banke hrvatskom zdravstvenom sustavu su i donacije akciji „Hrvatska protiv koronavirusa“ putem koje su KBC Osijek i KB Dubrava, kao primarni respiratorno-intenzivistički centri za liječenje pacijenata oboljelih od bolesti COVID-19, primili novčanu donaciju banke u ukupnom iznosu od 200.000 kuna, odnosno 100.000 kuna po bolnici. Financijska sredstva bit će utrošena za kupnju nužnih medicinskih uređaja te zaštitne opreme.

„Zdravstveni djelatnici u ovom su trenutku na prvoj liniji obrane od koronavirusa i na tome im zahvaljujemo. Oslobađanjem plaćanja mjesečne naknade za vođenje tekućih računa, Addiko banka želi svojim klijentima koji rade u zdravstvenom sustavu pokazati da mislimo na njih i da smo im zahvalni na svemu što čine“ — poručio je predsjednik Uprave Mario Žižek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:29