Telekom Bankarstvo

HT i Zaba pokreću najsuvremeniju uslugu mobilnog bankarstva u Hrvatskoj

Korisnici će, primjerice, moći ugovoriti bankarski paket putem nove mobilne aplikacije
 HT // Press

Hrvatski Telekom (HT) i Zagrebačka banka zajedno će pružati i distribuirati novu digitalnu bankarsku uslugu Telekom Bankarstva. Korisnici će, primjerice, moći ugovoriti bankarski paket putem nove mobilne aplikacije, a novac će moći poslati jednostavnim klikom na kontakt iz imenika.

- Siguran sam da će korisnici vrlo brzo prepoznati vrijednost jednostavnog i brzog upravljanja vlastitim financijama koje pruža usluga Telekom Bankarstva, i da će ova nova digitalna inovacija rezultirati najboljim korisničkim iskustvom. Riječ je o prvoj cjelovitoj bankarskoj usluzi na dlanu uz koju će korisnici uživati i u kombinaciji s najboljim pogodnostima Hrvatskog Telekoma i koju ćemo i dalje unaprjeđivati s najnovijim digitalnim funkcionalnostima – rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Naime, Telekom Bankarstvo prva je takva suradnja telekomunikacijskog operatora i banke na našem tržištu, a korisnicima će se nuditi najveći broj digitalnih bankovnih usluga u Hrvatskoj. Od ljeta će biti na raspolaganju svima koji se služe pametnim telefonima, dok će korisnici HT-a imati posebne pogodnosti.

- S obzirom na to da smo dio Grupe UniCredit, ulaganje u digitalizaciju važan je dio naše strategije, kao i poboljšanje naše ponude na mobilnim platformama. Ova je suradnja prilika za poboljšanje naše učinkovitosti, ali još nam je važnije poboljšanje korisničkog iskustva klijenata. Prepoznajemo njihove potrebe i nudimo im najbolje iz svijeta bankarstva i telekomunikacija - kazao je Claudio Cesario, zamjenik predsjednika Uprave i General Manager Zagrebačke banke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 03:04