Usavršena verzija

Ako ne znate što Zagreb nudi u Adventu - otkrit će vam aplikacija DRINK&PICK

Aplikacija funkcionira na način da korisnik može izabrati između dva moda – Drink i Pick Mode
DRINK&PICK

"Ako ste single za Božić i želite to promijeniti te pritom ne znate kakve sve tulume Zagreb nudi u Adventu – hrvatska aplikacija za live dating će dati odgovor". Tako developeri zagrebačke tvrtke Lignum vitae, u vlasništvu poduzetnika Gorana Furlana, najavljuju u svom priopćenju usavršenu Drink&Pick aplikaciju, koja je početkom godine stigla na hrvatsko tržište.

Kako pojašnjavaju, zbog bezbrojnih sati dopisivanja i dogovaranja, odlučili su se na daljni razvoj aplikacije, koja nudi korisnicima dva izbora – da se druže sa svojim prijateljima ispijajući svoje omiljeno piće na eventima, koji im najviše odgovaraju, ili da dogovore izlazak s njima idealnim tipom osobe.

Aplikacija funkcionira na način da korisnik može izabrati između dva moda – Drink i Pick Mode. Svrha Drink mode-a je da olakša nama i našim prijateljima - drinking buddie-ima dogovore i izbor mjesta za izlaske - od jutarnje ili podnevne kave pa sve do cjelonoćnog partijanja u klubu.

Korisnik prema svojim željama odabire na interaktivnoj mapi vrstu objekta (kao što su pub, lounge-bar, night club, restoran i sl.), vrstu omiljenog pića te preferirani izbor muzike, a aplikacija mu daje informacije koje su uvjetovane njegovom trenutnom lokacijom te mu omogućava i pregledavanje svih evenata u gradu. Korisnik dodaje drinking buddie (postojeće ili nove prijatelje), koji u svakom trenutku mogu vidjeti na kojoj lokaciji se nalazi te se putem chata dogovoriti o svojim daljnjim planovima.

Dok Drink mode daje priliku za zabavu i mogućnost da se otkrije gdje su najbolji partiji u gradu, PICK mode omogućava da se u par klikova pronađe idealni tip partnera i dogovori dejt uživo. Korisnik se ulogira u drinking place, ispuni svoj i profil preferirane osobe, potom vidi kompatibilne korisnike koji se nalaze trenutno u nekom drinking place-u i može ih pozvati na piće.

"Novost ovdje je izbjegavanje interakcije između korisnika dok nisu oboje ulogirani u neku od lokacija registriranih unutar aplikacije i višesatno dopisivanje. Slijedeći korak je da razmijenite selfije, što znači da više nema fotografija koje nisu vaše ili su nastale prije 10 godina. Ako su oba korisnika odgovorila na selfije s YES, vrijeme je da započnete komunikaciju putem chata i dogovorite dejt", pojašnjavaju iz tvrtke Lignum vitae.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:10