Raj za influencere

FOTO Britanska metropola dobila posve neobičan muzej uređen za snimanje popularnih selfija

Ovaj novi svojevrsni muzej zapravo u sebi sadrži niz zasebnih mini soba uređenih u različitim tematskim stilovima.
The Selfie Factory
 Instagram

Početkom mjeseca u zapadnom dijelu Londona otvorena je posve nova vrsta 'igraonice' za odrasle u kojoj kako joj i sam naziv, The Selfie Factory, otkriva posjetitelji na uređenim prostorima mogu snimati selfije.

Ovaj novi svojevrsni muzej zapravo u sebi sadrži niz zasebnih mini soba uređenih u različitim tematskim stilovima. Tako posjetitelji ovdje mogu pronaći replika popularnih američkih restorana iz 50-godina, veliki bazen prepun ružičastih loptica, retro kupaonicu, školsku učionicu, sobu s igračkama i raznobojnim doughnutima, ali i brojne druge zanimljive interijere, piše BBC.

View this post on Instagram

Can we talk about this?

A post shared by Selfie Factory (@selfiefactoryofficial) on

Ulaz u muzej naplaćuje se 10 funti (oko 80 kuna) i vrijedi za sat vremena unutar kojeg posjetitelji mogu obilaziti sve ponuđene prostorije i u njima se fotografirati koliko god žele.

Inače, The Selfie Factory pokrenuli su trojica prijatelja koji su na ovu šašavu ideju zapravo došli na putovanju. Mjesecima su, kažu, uređivali sobe i usavršavajući svaku od njih kako bi bila savršena podloga za atraktivne Instagram fotke. Sve što posjetiteljima treba jest ulaznica, mobitel ili fotoaparat, te puno kreativne energije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:09