Noviteti

Od danas korisnici Ubera u Zagrebu prvi u Europi mogu izabrati dvije dodatne usluge

I dalje smo u potpunosti posvećeni poslovanju u Hrvatskoj. Ozbiljno shvaćamo povratne informacije naših korisnika, poručuju iz Ubera
Ilustracija
 Ronald Goršić / CROPIX

Uber je danas u Zagrebu predstavio dvije dodatne usluge – Comfort i XL. U sklopu usluge Comfort, korisnici u Zagrebu će prvi put u Europi imati opciju da mogu unaprijed unutar aplikacije vozaču napomenuti žele li vožnju bez razgovora te preferiraju li višu ili nižu temperaturu unutar vozila.

Opcija će im biti na raspolaganju, stoji u priopćenju Ubera, nakon što izaberu Comfort uslugu i postave odredište, prije finalne potvrde vožnje. Minimalan iznos vožnje kod Comfort usluge iznosi 17 kuna, naknada za start je 8 kn, cijena po minuti 0,80 kn, dok naknada za kilometar iznosi 4,60 kn.

„I dalje smo u potpunosti posvećeni poslovanju u Hrvatskoj. Ozbiljno shvaćamo povratne informacije naših korisnika te im pružamo nove opcije kako bi njihovo iskustvo bilo kvalitetnije, poput opcija vezanih za vrstu vozila ili razgovora s vozačem. Širenjem postojeće ponude u Zagrebu zadovoljit ćemo specifične potrebe korisnika u zračnoj luci koji često imaju višak prtljage, korisnika koji žele vozila više klase, ali i onih koji žele vožnje bez razgovora“ istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Uber
Aplikacija

Uz opciju "bez razgovora", druga opcija Uber XL namijenjena je korisnicima koji putuju u grupama i kojima je potrebno do 6 sjedećih mjesta u vozilu. U tom slučaju korisnici mogu odabrati Uber XL, što im je u konačnici financijski isplativije nego da naručuju dvije X usluge. Kod Ubera XL minimalan iznos vožnje iznosi 20 kn, naknada za start je 10 kn, cijena po minuti 1,10 kn, a po kilometru 6 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:12