Promo

Najveći interes za APN kredite u Zabi

Zagrebačka banka prvog dana predala je najveći broj zahtjeva za subvencionirane stambene kredite
Zaba promo

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) jutros je počela zaprimati zahtjeve za subvencioniranje stambenih kredita. Zagrebačka banka prvog dana predala je više od 500 zahtjeva čime prednjači pred svim ostalim bankama.

Interes klijenata u ovogodišnjem ciklusu veći je od prijašnjih godina. Imamo visokoorganizirani sustav i uigrane bankare koji našim klijentima mogu pružiti kvalitetnu i brzu obradu zahtjeva što je u ovom programu ponekad i ključno. Pripremili smo i odlične uvjete stoga pozivamo sve klijente koji ove godine planiraju riješiti svoje stambeno pitanje da nam se jave kako bismo zajedno realizirali subvencionirani stambeni kredit.“, rekao je Luka Tomašković, direktor Prodajne mreže u Zabi.

Zaba je do sada isplatila trećinu svih isplaćenih kredita od početka subvencioniranja 2011., a i ove je godine klijentima pripremila iznimno povoljne uvjete financiranja, uz nominalnu kamatnu stopu od 1,99% (EKS maksimalno 2,22%) i dugi rok fiksnosti do 15 godina za kredite u kunama.

Klijentima koji kupuju nekretninu ili grade/dovršavaju kuću i imaju sve uvjete za podnošenje zahtjeva za subvenciju, Zagrebačka banka nudi niz pogodnosti:

  • nominalna kamatna stopa 1,99% (EKS maksimalno 2,22%) za kunske i kredite uz valutnu klauzulu u eurima
  • dugi rok fiksnosti (do 15 godina) za kredite u kunama
  • besplatnu procjenu vrijednosti nekretnine (ako je procjenitelj ZANE d.o.o.)
  • jednaka kamatna stopa za kredite u kunama i eurima
  • mogućnost podizanja nesubvencioniranog kredita s istom kamatnom stopom ukoliko je nekretnina skuplja od 100 tisuća eura
  • bez interkalarne kamate

Detaljnije o subvencioniranim kreditima i uvjetima pročitajte na službenoj web stranici Zagrebačke banke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:27