OD PONEDJELJKA 13. SIJEČNJA

TJEDAN MATEMATIKE U JUTARNJEM LISTU Toni Milun zajedno s vama na maturi! Darujemo priručnike s više od osamdeset novih zadataka

 
Toni Milun
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Darujemo priručnike s više od osamdeset novih zadataka iz matematike, zajedno s postupkom rješenja

U ponedjeljak počinje Tjedan matematike u Jutarnjem listu. Svakoga dana uz tiskano izdanje Jutarnjeg lista maturantima poklanjamo zbirke zadataka idealne za pripremu državne mature. I ovoga puta s nama su Algebra i najpoznatiji profesor matematike Toni Milun, koji uz odabrane zadatke iz matematike donosi i postupak rješenja!

Dani matematike traju od 13. do 15. siječnja. Donosimo tri besplatna priručnika s više od osamdeset novih zadataka. Za cjelovitu pripremu važno je skupiti sva tri priručnika. U ponedjeljak uz Jutarnji list objavljujemo prvi priručnik s tematskom cjelinom Brojevi i algebra, u utorak slijede Funkcije, jednadžbe i nejednadžbe, a u srijedu Geometrija. Sva tri priručnika namijenjena su maturantima na obje razine znanja, osnovnoj i višoj.

TJEDAN MATEMATIKE U JUTARNJEM LISTU: OD SUTRA DARUJEMO SERIJAL PRIRUČNIKA ZA PRIPREMU DRŽAVNE MATURE

Prijave ispita državne mature završavaju 29. lipnja 2020. godine u 12.00 sati. Ovo je pravo vrijeme za početak priprema i vježbi iz obaveznog predmeta matematike. Toni Milun, profesor matematike koji je pomogao brojnim učenicima i studentima sa snalaženjem u kompliciranom svijetu brojeva, poznat je po svojim video lekcijama koje su dosad imale više od 20 milijuna pregleda na YouTubeu. Za čitatelje Jutarnjeg ovoga je puta pripremio upravo matematičke zadatke koji bi maturante mogli zateći na ispitu mature u lipnju.

Doznajte sve o državnoj maturi u tiskanom i on line izdanju Jutarnjeg lista.

Ukoliko želite provjeriti kako izgleda cijeli proces državne mature i upisa na fakutete, dođite u Algebru na polaganje probnih ispita državne mature ili više saznajte na stranici: https://www.algebra.hr/drzavna-matura/.

Vrijeme je priprema za maturu. U ponedjeljak 13. siječnja ne propustite svoj primjerak tiskanog izdanja Jutarnjeg lista u kojem ćete pronaći prvi od tri besplatna priručnika iz matematike za polaganje ovog velikog ispita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2022 14:18