EKOLOŠKA AKCIJA

Ronilački klub ‘Roniti se mora‘ već deset godina organizira akcije Think Green u okviru kojih se čiste podmorje, rijeke i jezera

 
 Ivana Nobilo/CROPIX

Volonterska ronilačka ekološka akcija Think Green otvorena je u subotu u Visu gdje će tri dana 60 ronioca čistiti podmorje, a plan im je ukloniti gotovo deset tona otpada, priopćio je u subotu organizator.

Riječ je o 22. akciji Think Green koju organizira Ronilački klub "Roniti se mora" iz Zagreba u partnerstvu s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, National geographic Hrvatska i CIOS grupom.

image

Ivana Nobilo/CROPIX

Ronioci iz zagrebačkog kluba će uz pomoć Udruge podvodnih aktivnosti (UPA ) Rostrum - Split i Ronilačkog kluba Roniti se mora - Šibenik počistiti gradsku rivu, luku i plažu u Visu gdje će od 19. do 21. lipnja još jednom podignuti svoju zastavu Think Green.

Ronilački klub Roniti se mora već deset godina organizira akcije Think Green u okviru kojih se čiste podmorje, rijeke i jezera diljem Hrvatske, a osim čišćenja djeluje se i edukativno te se podiže ekološka svijest i ukazuje javnosti na probleme onečišćenja okoliša.

image

Ivana Nobilo/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:58