NE PROPUSTITE

16. prosinca Jutarnji list i Hanfa organiziraju digitalnu konferenciju „Tržište kapitala nakon korona krize, prilika za kompanije i investitore“

jutarnji i hanfa
 Jutarnji I Hanfa

Naziv konferencije: Tržište kapitala nakon korona krize, prilika za kompanije i investitore

Vrijeme prikazivanja: srijeda 16. prosinca 2020. na portalu jutarnji.hr

Jutarnji list i Hanfa organiziraju digitalnu konferenciju „Tržište kapitala nakon korona krize, prilika za kompanije i investitore“, koja će se održati 16. prosinca 2020. od 10 sati.

Tema ove konferencije je tržište kapitala koje će nakon korona krize postat novi izvor financiranja za mnoga poduzeća diljem svijeta.

Osnivanje Unije tržišta kapitala i promjena EU zakonodavni normi, promijenit će pogled investitora prema poduzećima, tražit će se novi standardi u izvještavanjima, ali i povećati prilike za nova ulaganja, posebno ako su u skladu s planom EK Akcijskim planom o financiranju održivog rasta. U svijetu se u financijskom sektoru svi okreću novim investicijskim trendovima, a kako će se tome prilagoditi Hrvatska? Hoćemo li iskoristiti tu priliku ili ćemo je propustiti?

Na ova i mnoga druga pitanja potražit ćemo odogovor od vodećih ekonomista i gospodarstvenika koji će nam se pridružit na online konferenciji.

Uvodno će nam se obratiti potpredsjednik Vlade i ministar financija RH dr. sc. Zdravko Marić, ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović i predsjedniku Uprave Podravke i predsjednik HUP-a Marin Pucar.

Uvodna izlaganja u panel-raspravu održat će predsjednik Upravnog vijeća Hanfe dr. sc. Ante Žigman i ekonomski analitičar Velimir Šonje.

Nakon izlaganja odražat će se panel-rasprava „Mogu li investitor probuditi razvoj hrvatskih poduzeća?“ na kojoj će sudjelovati Tomislav Alpeza, predsjednik Nadzornog odbora The Garden Breweryja; dr. sc. Martina Dalić, ekonomistica; Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze; Tomislav Ridzak, član Upravnog vijeća Hanfe; dr. sc. Mladen Vedriš, profesor na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Petar Vlaić, predsjednik Udruge društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava .

Ne propustite pogledati uživo online konferenciju „Tržište kapitala nakon korona krize, prilika za kompanije i investitore“ 16. prosinca na portalu jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:25