5 razloga da već danas kupite karte za Rocks&Stars Festival @ Cave Romane

Ne želite li propustiti nastupe omiljenih glazbenika, požurite. PREMUIM ulaznice za koncert Gibonnija rasprodane su u rekordnom roku!

Cave Romane

Cave Romane u Vinkuranu je sigurno jedna od najljepših pozornica na otvorenom u Hrvatskoj, ako ne i ovom dijelu Europe, a Rocks & Stars Festival je postao sinonim za vrhunski program koji donosi najrazličitije glazbene žanrove s istim nazivnikom – kvaliteta. Isto tako, iz godine u godinu, pa tako i u svojoj petoj sezoni, potvrđuje status vrhunskog događanja koji spaja turizam, kulturu, renomirane glazbenike i društvenu odgovornost.

5 razloga da već danas kupite karte

Iako je razloga za dolazak u predivnu Istru i Rocks&Stars Festival @ Cave Romane mnogo, mi izdvajamo samo neke.

image

Rocks & Stars

1. Čeka vas čak tri mjeseca glazbenog užitka

Rocks&Stars Festival garantira vam nezaboravno iskustvo tijekom cijelog ljeta, protežući se od lipnja do kolovoza. Antički kamenolom Cave Romane u Vinkuranu pruža neponovljiv doživljaj, kako izvođačima tako i posjetiteljima. Uz sjajnu atmosferu, selfie koji napravite u ovom prostoru zadržat će uspomene na dugo, toplo, glazbeno ljeto – zauvijek.

2. Vrhunski glazbeni nastupi su na dohvat ruke

Ovogodišnji lineup u lipnju donosi neke od najpoznatijih domaćih izvođača: Parni Valjak, Let3 i Gibonnija. Njihovi nastupi su garancija da ćete se sjajno zabaviti, raspjevati i rasplesati u društvu starih prijatelja, a možda ispred pozornice i steći neke nove. U kolovozu vas pak čeka spektakl uz Dire Straits Legacy i Esteriore Brothers. Evo točnih datuma:

  • Parni Valjak otvara festivalski niz u srijedu 26. lipnja.
  • Dan kasnije, 27. lipnja pozornicom će zavladati Let3
  • Lipanjski dio festivalskog druženja zaokružuje Gibonni, koncertom u petak 28. lipnja
  • Dire Straits Legacy dolazi u Vinkuran u petak 2. kolovoza
  • Esteriore Brothers će vas rasplesati nekoliko dana kasnije, u srijedu 7. kolovoza
image

Gibonni

3. Prije koncerata, možete istražiti ljepote Istre

Vinkuran ima bogatu lokalnu zajednicu koja se ponosi svojom tradicijom, običajima i gostoljubivošću. Osim toga, blizina drugih atraktivnih destinacija poput Medulina, Pule i Nacionalnog parka Brijuni dodatno obogaćuje turističku ponudu ovog područja. Izbor je velik, a ako se ne možete odlučiti što prvo želite vidjeti, upitajte lokalcee – “Ća ćemo delat?”

image

LET 3

4. Uživajte u gastro specijalitetima

Istarska kuhinja je poznata po svojim bogatim okusima i autentičnim jelima, a Vinkuran i okolica nude brojne restorane i konobe gdje možet uživati u tradicionalnoj istarskoj kuhinji. Svježa riba, maslinovo ulje te vrhunska vina i likeri samo su neki od lokalnih gušta. Obavezno probajte maneštru, tradicionalno istarsko jušno jelo ili fuže, domaću tjesteninu, koja se često služi s tartufima, a prije koncerta se obavezno zasladite fritulama.

5. Ovdje još nitko nije zaprosio svoju bolju polovicu usred koncerta - Budite prvi!

Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog glazbenog iskustva. Kupite svoje ulaznice već danas na www.eventim.hr i pripremite se za nezaboravno ljeto na Rocks&Stars Festivalu, u organizaciji Event Bricka i suorganizaciju Općine Medulin, Turističke zajednice Općine Medulin i Turističke zajednice Istarske Županije. Sve detalje provjerite na društvenim mrežama i https://www.caveromane.com

P.S. Istarska klima je ugodna pa slobodno zaboravite na kanotjeru, odnosno potkošulju, jer vam ona ovog ljeta - sigurno neće trebati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 12:30