StoryEditor
ŠIRENJE MALOPRODAJNE MREŽE

95. supermarket Plodina otvoren je danas u Kastvu!

U Kastvu otvoren 95. supermarket Plodina u Hrvatskoj. Plodine nastavljaju širenje maloprodajne mreže modernih supermarketa i učvršćuju svoju lidersku poziciju kao jedan od vodećih maloprodajnih trgovačkih lanaca, te najavljuju nastavak ekspanzije.
Plodine Kastav
 Plodine

Danas je u Kastvu, na adresi Ćikovići 9 b, otvoren novi supermarket Plodina.

Vrijednom investicijom uređen je moderan i funkcionalan prodajni prostor sa caffe barom za odmor nakon kupovine. Na gotovo 2000 m2 trgovačkog centra postavljena je  vrhunska oprema koja zadovoljava najviše trgovačke standarde i prati sve trendove u uređenju interijera. U prodajnom prostoru biti će dostupna samoposlužna pekara, mesnica i gastro odjel, te tzv. zelena tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem. Moderno skladište, komore i razne pripremnice kupcima će osiguravati dostupnost i svježinu proizvoda svakoga dana.

image
Plodine Kastav
Plodine

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz široku ponudu domaćih i stranih proizvoda, te proizvoda robne marke Plodine uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

image
Plodine Kastav
Plodine

Otvorenje novog supermarketa Plodina posebno je razveselilo stanovnike Kastva ali i brojnih okolnih mjesta, koji od sada imaju mogućnost puno bolje i kvalitetnije kupovine. U prilog tome ide i otvaranje novih 45 radnih mjesta, čime su se zaposlili pretežno ljudi s područja Kastva i zapadnog dijela Rijeke.

image
Plodine Kastav
Plodine

Na dan otvorenja svi su kupci, uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera, na otvorenom mogli uživati u roštilju i delicijama s tartufima, a  kupce je zabavljao DJ Luca Montecchi. U tjednu otvorenja za kupce su pripremljene posebno atraktivne akcije, a posebne ponude sa uvijek povoljnim cijenama  i dalje će biti dostupne kupcima Plodina u Kastvu.

Radno vrijeme Plodina Kastav je svaki dan od 7:00 do 22:00 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2020 16:25