Akcijom „As za spas“ prikupljeno 21 920 kuna za Hrvatski savez tenisača u kolicima

promo 

 Antonio Paljuh

Plava Laguna Croatia Open Umag – Nedavno završeni ATP turnir Plava Laguna Croatia Open Umag i u svojem 32., spektakularnom izdanju imao je humanitarnu notu. Naime, u suradnji s HEP-om, dugogodišnjim partnerom, sponzorom i prijateljem umaškog turnira održana je akcija „As za spas“ kojim je svaki neobranjivi servis igrača na Plava Laguna Croatia Open Umagu nagrađen s 80 kuna donacije za Hrvatski savez tenisača u kolicima. Na terenima Stella Maris Resorta servirana su 274 asa te je HEP za tenisače u kolicima ukupno prikupio 21. 920 kuna.

image

promo

Antonio Paljuh

HEP je već šesti put u sklopu Plava Laguna Croatia Open Umag turnira ovom humanitarnom akcijom donirao sredstva Hrvatskom savezu tenisača u kolicima te još jednom istaknuo važnost i ulogu za unaprjeđenje zajednice u kojoj djeluje. Akcija „As za spas“ dio je globalne inicijative "Aces for Charity" koja spaja tenisače i humanitarni rad s posebnim fokusom na pomoći lokalnim zajednicama u kojima se turniri održavaju.

image

promo

Neven Jurjak, Aka Merlo De Graia

Uz akciju "As za spas", HEP pomaže i turnir tenisača u kolicima koji se već tri godine održava u sklopu umaškog ATP-a. Pobjednik ovogodišnjeg ITF Wheelchair Croatia Opena Umag powered by HEP bio je Poljak Kamil Fabsiak, 21. igrač svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:50