Ako tražite mobitel sa najboljom kamerom - Honor Magic 4 Pro će vas oboriti s nogu

Honor Magic4 Pro

Naime, mnogi korisnici kupuju određene modele mobitela upravo zbog kvalitetnih kamera, a na jučerašnjem eventu predstavljanja novog flagship modela mobitela Magic 4 Pro koji osvaja svjetska tržišta, HONOR je pokazao kameru koja nas je jednostavno – oduševila.

HONOR Magic4 Pro nedavno se našao i u prestižnom DxOMark testiranju kamera pametnih telefona i osvojio nagradu Gold Camera Label. Ovo je još jedna preporuka koju je HONOR dobio ubrzo nakon što je na DxOMark testu u ožujku model Magic4 Ultimate osvojio prvo mjesto za najbolju kameru u pametnim telefonima.

image

Lange bodegon

Jedinstveni dizajn kojeg HONOR naziva "Eye of Muse", a koji je ujedno i registrirani zaštitni znak HONORA, zauzima značajan dio stražnje strane Magic 4 Pro mobitela. Modul kamere centriran je u krug i izuzetno je masivnog ali simetričnog dizajna. Veoma se razlikuje od dizajna ostalih pametnih telefona te će, već na prvi pogled, svakome biti jasno da ste uzeli HONOR mobitel.

Magic 4 Pro ukupno ima ČAK 6 KAMERA – 2 selfie kamere se nalaze na prednjoj strani, a 4 kamere na stražnjoj. Leća periskopa nalazi se točno u središtu, a tri kamere smještene su u ogromnom kružnom kućištu - širokokutna od 50 MP f/1.8, ultraširokokutna od 50 MP f/2.2 s vidnim poljem od 122° i kamera s periskopskim telefoto objektivom f/3.5 od 64 MP sa 3,5x optički zoomom i 100x digitalni zoomom.

image

Lange bodegon black

Također, Honor Magic 4 Pro ima i IMAX video funkciju koja podržava 4K pri 60 sličica u sekundi te ima i mogućnost snimanja 8K videa. Fotografije koje smo napravili s uređajem su izvrsne – boje su žive, a detalji odlični; fokusiranje je brzo te softver kamere veoma jednostavan za korištenje. Bočni gumb u prozoru za kadriranje povećava optički zum na 3,5x, a drugi ga povećava na 10x. Zatim se zumiranje vrši stiskanjem prstiju na zaslonu, a na zaslonu se pojavljuje mali prozor za uokvirivanje koji će vam pomoći da prepoznate dio slike koji zumirate.

Najviše nas je impresionirao moćni algoritam koji dodatno poboljšava fotografije, neovisno o tome radi li se o ultraširokokutnoj ili glavnoj kameri. Dobre fotografije ćete dobiti i noću kada je osvjetljenje slabije, no ako nema dovoljno svjetla algoritam neće moći odraditi svoju čaroliju.

HONOR Magic4 Pro dostupan je u Telemachu po odličnoj cijeni te na poklon unutar promotivnog perioda dobivate i sat!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 04:03