Black Friday u Smartsonu – do 50% popusta na televizore, mobitele, kućanske aparate i još puno više…

 Smartson promo

Zadnji tjedan je u studenom i svi već dobro znamo da je sada najbolje vrijeme za kupovinu jer popusti u trgovinama su veći nego ikad! Black Friday je stigao i u Smartson pa u nastavku provjerite što smo sve pripremili za vas! Iskoristite odlične akcije uz plaćanje karticama do 24 rate bez kamata i besplatnu dostavu iznad 999,00 kn!

Huawei Black Friday 2020 – do 30% popusta na odabrane proizvode!

Huawei je ove godine pripremio pravu poslasticu za sve ljubitelje njihovih proizvoda. Iskoristite 30% popusta na odabrane pametne satove, 30% popusta na odabrane bežične slušalice i 20% popusta na odabrane tablete!

image
Smartson promo

Televizori i soundbarovi – do 50% popusta

Stižu sve hladniji dani i uz ovu nezaobilaznu epidemiju, dnevni boravak će sigurno postati toplo utočište za vas i vaše najmilije. Najbolji ukras i centar zabave u dnevnom boravku je zasigurno televizor. Iskoristite do 30% popusta na odabrane TCL televizore i upotpunite vrhunsku sliku s odličnim zvukom uz TCL soundbarove koji su na popustu do 50%. U Black Friday ponudi potražite i outlet televizore u pola cijene ali požurite jer su količine ograničene!

Bijela tehnika i kućanski aparati – do 50% popusta

Miris kolača i kuhanog vina sigurno su prvi znakovi Adventa i Božićnog ugođaja u svakom kućanstvu. Unaprijedite svoju kuhinju s odabranim Amica kućanskim aparatima europske kvalitete koji su na popustu do 1000 kn. Zahvaljujući najnovijim tehnologijama i vrhunskom dizajnu proizvoda, svakodnevno iskustvo kuhanja pretvara se u nezaboravan užitak uz Amica uređaje. Također, u ponudi izdvajamo i outlet kućanskih aparata u pola cijene.

image
Smartson promo

Mobiteli, tableti i ebook čitači – do 50% popusta

Mobiteli su u zadnjih nekoliko godina postali nezaobilazni uređaji za sve nas te ih svaki dan koristimo puno duže nego što to zapravo mislimo. Ako ste imali u planu nabavku novog pametnog telefona, provjerite našu ponudu sa i do 50% popusta na odabrane modele

Tableti su uvijek dobro došli za školarce čija se nastava ove godine u potpunosti promijenila i preselila on-line. Tableti mogu dobro poslužiti i kao dodatni zaslon za surfanje, gledanje serija, filmova ili čitanje knjiga! Iskoristite do 30% popusta na odabrane Huawei tablete.

Za ljubitelje ebook čitača pripremili smo 30% popusta na outlet Amazon Kindle uređaje čije su količine ograničene.

Pametni satovi – do 50% popusta

Broj koraka, potrošenih kalorija, otkucaji srca i razina stresa. Sve su to pokazatelji koji nam pomažu kako bismo lakše pratili stresnu svakodnevnicu i što kvalitetnije obavljali zadatke postavljene ispred nas! Zbog toga su tu danas nezaobilazni pametni satovi koje možete pronaći na popustu do čak 50%!

Iz ponude izdvajamo Lenovo pametni sat S2 na 50% popusta, najprodavanije pametne satove Huawei Watch GT 2 i GT 2e na 30% popusta, Samsung Galaxy Watch BT i Watch 3 na 25% popusta i odabrane Garmin satove u ograničenim količinama do 30% popusta.

image
Smartson promo

Gadgeti – do 60% popusta

Ove godine za blagdanskim stolom uslikajte vrhunske slike u 360 stupnjeva uz odličnu Huawei 360 kameru za mobitel na 60% popusta

Imate stari televizor koji ne planirate uskoro mijenjati? Unaprijedite ga i pretvorite u Smart TV uz odličan popust od 50% na Smart TV komplet Evolveo Android Box + Logitech K400 BT tipkovnica.

Tražite kvalitetne bežične in-ear slušalice s inteligentnim poništavanjem buke? Iskoristite 30% popusta na Huawei FreeBuds Lite / 3 / 3i slušalice te iskusite vrhunski zvuk bez vanjskih šumova.

Gaming oprema i igre za konzole – do 30% popusta

Gameri su napokon dočekali svoju sezonu! Hladni dani nisu baš pogodni za aktivnosti na otvorenom ali zato je sada pravo vrijeme za gaming u zatvorenom. Iskoristite 30% popusta na kompletni Marvo Scorpion asortiman gaming opreme.

Izdvajamo odlične all-in-one Marvo gaming komplete (miš + tipkovnica + slušalice + podloga) koji će vam uz Fury Avenger gaming stolice na popustu od 15% pružiti sve što vam je potrebno za ugodnu igru na računalu.

Imaš PS4 i ne planiraš ubrzo kupiti PS5 ali ti za novu sezonu igranja s prijateljima nedostaje još jedan kontroler i FIFA 21? Iskoristi super akciju i uhvati odličan komplet na popustuPS4 Dualshock kontroler + FIFA 21 + 14 dana PS Plus za samo 599 kn! Također, na odličnoj akciji su i igre za konzole. Pronađi svoju novu igru među odabranim EA, Activision i Square Enix naslovima na popustu.

Cjelokupnu Black Friday ponudu i popis svih akcija možete provjeriti OVDJE.

Akcijska ponuda vrijedi do 29.11., ili do isteka zaliha. Za sve dodatne informacije, javite nam se na 01-2484-930 (pon-pet 08-16), ili na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:33