PROMO

Blink kapi brzo i učinkovito uklanjaju simptome suhih i umornih očiju

Sindrom suhog oka jedan je od najčešćih očnih problema u svijetu i primarni razlog posjete očnom liječniku.
promo 

Ne postoji osoba koja se barem jednom nije snažno isplakala. Iako suze povezujemo prvenstveno s jakim emocijama, postoji cijeli niz zanimljivih činjenica o njima. Osim emotivne komponente, suze su važne za cjelokupno zdravlje naših očiju i vida. Svakim treptajem, sloj suza se, poput zaštitnog filma, širi cijelim područjem našega oka, a ako ne trepćemo dovoljno često, na površini oka se mogu stvoriti suha područja, te čak uzrokovati smanjenje vidne oštrine.

Posljedice suhih očiju kreću se od suptilne, ali stalne iritacije očiju do značajne upale, pa čak i ožiljaka na prednjoj površini oka. Sindrom suhog oka može se pojaviti u bilo kojoj dobi, ali postaje sve češći kako starimo, osobito nakon 50 godina života. Također, žene u postmenopauzi imaju veći rizik od suhih očiju od muškaraca iste dobi.

Vrlo malo uzroka suhog oka je moguće odstraniti, te s tim bolest izliječiti, jedan je to najčešćih očnih problema u svijetu i primarni razlog posjete očnom liječniku. Zbog toga je osnova liječenja zamijeniti prirodne suze umjetnima. Problem suhoga oka možemo riješiti upotrebom Blink kapi za oči koje stvaraju tanki film i ne dopuštaju da suze ispare pod utjecajem topline.

image
promo

Blink linija je nova generacija proizvoda za vlaženje oka, koji brzo i učinkovito uklanja simptome suhih i umornih očiju. Bilo da se radi o posljedici svakodnevnog rada ispred računala, prilikom nošenja kontaktnih leća ili boravka u klimatiziranom prostoru, Blink proizvodi potiču stabilnost suznog filma, čime se poboljšava produkcija suza i zacjeljivanje sitnih erozija rožnice. Korištenjem ovih kapi za oči pojačano se ispiru alergeni sa spojnice oka, što svakako može olakšati simptome alergije. Sadrže fotosenzibilni konzervans OcuPure® koji se pod utjecajem svjetla u oku razlaže na prirodne sastojke suza pa nema dodatne iritacije oka.

image
promo

U liniji proizvoda blink nalaze se blink Contacts kapi za oči, namijenjene za osvježenje suhih i umornih očiju, blink Intensive tears za ovlaživanje nadraženih, suhih i izrazito umornih očiju te blink refreshing sprej za vlaženje oka. Linija proizvoda blink TotalCare namijenjena je za održavanje svih tvrdih leća, a sastoji se od otopine za dezinfekciju, čuvanje i vlaženje, otopine za čišćenje te tableta za uklanjanje proteina. Blink kapi pomažu lakšem i udobnijem korištenju kontaktnih leća.

image
promo

Sama primjena kapi za oči je jednostavna, a prije svakog korištenja dobro operite i osušite ruke te pripazite da bočica ne dodiruje vaše oko ili neku drugu površinu.

image
promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:51