Brend prirodne kozmetike predstavio jedinstvenu masku za njegu kose i vlasišta

 Zeoazuki maska za kosu

Nakon Zeotex kreme, koja je dobila nagradu stručnog žirija za najbolju kremu za problematičnu kožu te maske za lice, na tržištu je od sada dostupna i revolucionarna Zeoazuki maska za kosu, koja je u kratkom vremenu osvojila poklonike prirodne kozmetike zahvaljujući rezultatima.

image
ZEOTEX

Poduzetnica Vanja Horvat karijeru je posvetila istraživanju učinkovitosti zeolita i kreiranju linije proizvoda na bazi ovog moćnog minerala 21. stoljeća.

image
Poduzetnica Vanja Horvat

Zato je, u ovo blagdansko vrijeme, odlučila predstaviti Zeoazuki masku koja je pravi poklon svima koji imaju problem s vlasištem te pojačanim ispadanjem kose. Prirodni brend Zeotex ima učinkovita rješenja što svjedoče provedena istraživanja Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek te dermatolozi, ali i brojni zadovoljni korisnici.

image
Zeoazuki maska za kosu

„Gubitak kose česti je problem s kojim se suočavaju muškarci i žene svih dobnih skupina. To je jedan od onih problema koji izaziva paniku i postavlja pitate koliko je normalno izgubiti vlasi te je li s nama sve u redu? To je bio dovoljan razlog da u našem laboratoriju napravimo kvalitetnu masku koja će davati rezultate. Dokazano je da mnoge promjene u našem organizmu izazivaju toksini koje unosimo na mnoge načine. Zato je Zeoazuki maska prava prirodna revolucija za njegu kose i vlasišta jer rješava temeljni problem.“- objasnila je Vanja Horvat te dodala da ova maska uz zeolit sadrži i još jedan bazni, aktivni sastojak koji je pravi heroj u njezi vlasišta i kose. To je klinički ispitana i nagrađivana klica mungo graha i crvene djeteline Akosky Azuki. Istraživanja pokazuju da stimulira folikule dlake na ponovni rast, a laboratorijski testovi potvrđuju da se nakon 28 dana primjene Akosky Azukia gustoća kose poboljšala i broj aktivnih folikula dlake povećao.

image
Matea Ibanez

Zdravlje naše kose ovisi o zdravlju našeg vlasišta pa tako je ova maska idealna za sve koji imaju problem, ali i za one koji žele zdravu kosu. Učestalom primjenom Zeoazuki maske vlas postaje čvršća te se zaustavlja njeno ispadanje. Maska poboljšava mikrocirkulaciju te obnavlja i detoksicira vlasište.

Na predstavljanju ovog revolucionarnog proizvoda bile su i Kristina Burja, Suzy Josipović Redžepagić, Suzana Štimac te Matea Ibanez koje su već jako dobro upoznate sa svim benefitima zeolita na zdravlje.

image
Suzana Štimac, Vanja Horvat i Suzy Josipović
image
Kristina Burja, Vanja Horvat i Ines Preindl
image
Predstavljanje Zeoazuki maske za kosu
image
Predstavljanje Zeoazuki maske za kosu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. siječanj 2023 23:15