Budite dio Božićne čarolije u srcu austrijskih Alpa u Obertaurenu

Iskoristite ekskluzivnu božićnu ponudu Valamarovih hotela u Austriji

„Kesselspitze Valamar Collection Hotel“, Valamar

 Valamar Riviera d.d.

Zamišljate idiličan božićni odmor u samom srcu austrijskih Alpa, gdje se čarolija snježnih blagdana stapa s luksuzom i udobnošću? To je upravo ono što vas očekuje u Valamarovim hotelima u Obertauernu! Obertauern je skijalište s garantiranim snježnim pokrivačem u Austriji, smješteno na nadmorskoj visini od 1.740 metara. Pruža jamstvo snijega od studenog do travnja i nudi čak 100 km skijaških staza! Bez obzira na vaše želje i potrebe, ovdje ćete pronaći sve što vam treba za nezaboravne blagdane.

Valamarovi hoteli – Vaša destinacija za savršene blagdane

image

„Destinacijski doživljaj Obertauerna“, Valamar

Valamar Riviera d.d.

Kesselspitze Valamar-Collection Hotel 4* SUPERIOR, Valamar Obertauern Hotel 4* i Obertauern [[PLACESHOTEL] by Valamar 4* SUPERIOR predstavljaju savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u svim blagdanskim čarima. Svaki od hotela nudi jedinstveno iskustvo - Kesselspitze Valamar-Collection Hotel 4* SUPERIOR nudi ekskluzivan premium odmor i iskustvo, dok je Obertauern [[PLACESHOTEL] by Valamar, 4* SUPERIOR odličan izbor za mlade željne zabave. Valamarovi premium smještajni kapaciteti, vrhunska gastronomska ponuda, suvremeni spa centri s različitim ponudama u svakom od hotela i neposredan pristup skijaškim stazama na određenim lokacijama (ski-in/ski-out) stvaraju idealan spoj za savršeni zimski odmor.

Uz to, možete zaroniti u blagdansku atmosferu Obertauerna uz Valamar ekskluzivne vaučere za božićni odmor. Rezervirajte boravak do 19.11. od najmanje pet noćenja od 20. do 30. prosinca u jednom od Valamarovih hotela u Obertauernu i počastite se blagdanskim popustom od 300 €! Kako biste ostvarili ovaj popust, potrebno je upisati kôd vaučera "OBERXMAS" u završnom koraku rezervacije na Valamar web stranici.

Bez obzira na to jeste li u potrazi za obiteljskim odmorom, opuštajućim trenucima u spa centru ili uzbudljivom skijaškom avanturom, u bogatoj Valamar ponudi pronaći ćete savršen izbor koji će zadovoljiti sve vaše želje za blagdanskim ugođajem. Valamar nudi posebne blagdanske programe za Badnjak, Božić i Novu godinu koji garantiraju gastronomski užitak, zabavu s obitelji, opuštanje u spa centrima te potpuno uživanje u blagdanskom duhu!

Čarobni doček Božića

image

„Kesselspitze Valamar Collection Hotel“, Valamar

Valamar Riviera d.d.

Za uživanje u gastronomskoj ponudi Valamar hoteli donose posebne poslastice u blagdanskoj trpezi, nudeći priliku da uživate u tradicionalnim blagdanskim jelima, kuhanom vinu, punču od naranče, kuhanom ginu i posebnim poslijepodnevnim snackovima u restoranu Kesselspitze Valamar Collection hotela. Na istoj lokaciji je na Badnjak i Božić na rasporedu tradicionalna Božićna večera i posebna poslastica - slatki kutak!

Što se tiče zabavnog programa, možete uživati u poslijepodnevnoj zabavi uz tradicionalni glazbeni ansambl. Uz to, očekuje vas zabava dugo u noć uz glazbu DJ-a te posebne ponude pića, uključujući pakete "bottle service" i tople napitke na lokaciji Obertauern [[PLACESHOTEL] by Valamar 4* SUPERIOR.

Za obitelji s djecom, Maro aktivnosti u sva tri Valamar hotela oduševit će sve uzraste. Ovjekovječite uspomene na mjestu za fotografiranje s figurama patuljaka izrađenim od grančica, sudjelujte u zabavnim aktivnostima poput izrade ukrasa za veliko božićno drvce i pridružite se Maro Clubu u pečenju božićnih kolačića, pisanju pisama Djedu božićnjaku i drugim prigodnim aktivnostima. Ne zaboravite zapaliti prskalice za poseban ugođaj badnje noći i uživajte u spektakularnom vatrometu na rooftop baru!

Nakon svih aktivnosti na Badnjak te sam Božić, na blagdan sv. Stjepana odmorite - predahnite uz sat meditacije i joge. Ponovno uspostavite ravnotežu i zakoračite u razdoblje nakon Božića obogaćeni novom energijom i unutarnjim mirom.

Jedinstveni doček Nove Godine

Na sam doček Nove godine, iznimna gastronomska ponuda je nezaobilazna. Uživajte u posebnoj ponudi pića tijekom cijele blagdanske sezone, kao i posebnim "Jause" snackom ili kuhanim vinom i domaćim kolačićima. Ponuda za djecu uključuje razne snackove, slatki kutak Zirbenstube i bezalkoholni dječji "pjenušac". Nazdravite 2024. godini uz naše piće dobrodošlice prije večere, ponoćnu čašu pjenušca i buffet koji je otvoren do 2:00. Naravno, zabava u najluđoj noći u godini ispunjava sve novogodišnje želje uz glazbu i smijeh, a Novu godinu pozdravite uz čarobni ponoćni valcer ispred Kesselspitze Valamar-Collection Hotel 4* SUPERIOR.

image

„Gastronomska ponuda Valamar hotela“, Valamar

Valamar Riviera d.d.

Kako bi se najmlađi zabavili uz Maro aktivnosti, na programu je široka lepeza kreativnih radionica. Djeca mogu izrađivati zabavne ljigavce, konfete u tubi, puhalice od papira sa šarenim trakicama, krunu za 2024. godinu ili pak čarobne štapiće za ispunjenje želja!

image

„Kesselspitze Valamar Collection Hotel Maro Club“, Valamar

Valamar Riviera d.d.

Magični tjedan božićnih i novogodišnjih blagdana

Kroz cijeli blagdanski tjedan uživajte u jedinstvenoj ponudi. Nakon dana provedenog na snijegu, pridružite se après-ski zabavi za odrasle u sauni i uz bazen. Uživajte u finger foodu, prigodnim pićima i ekskluzivnom programu. Kako bi spremni dočekali blagdane, na raspolaganju je i usluga lakiranja noktiju, postaja sa savjetima za njegu kože, šminkanje te mogućnost isprobavanja kozmetičkih proizvoda i savjetovanje sa stručnjacima za ljepotu.

image

„Novogodišnja noć“, Valamar

Valamar Riviera d.d.

Obertauern [[PLACESHOTEL] by Valamar 4* SUPERIOR omogućuje vam uživanje u nastupima uživo svaku večer tijekom prosinca (osim četvrtka i nedjelje) te popratne programe DJ-eva.

Ukratko, tijekom boravka vas očekuje gastronomska čarolija s tradicionalnim blagdanskim delicijama, prigodna pića i svečane večere. Za obitelji s djecom raznovrsna paleta aktivnosti koja uključuje sve od ukrašavanja božićnih drvaca, zajedničko pečenja kolačića do pisanja pisama Djedu Božićnjaku na sam Badnjak osigurava da će svaki trenutak u Maro svijetu biti pun radosti i smijeha.

image

„Kesselspitze Valamar Collection Hotel Spa“, Valamar

Valamar Riviera d.d.

Nakon relaksacije u spa centru u sauni, bazeni i prigodnim pićima i finger foodu, spremni ste za zabavu! Očekuje vas čarobna atmosfera uz prikladnu glazbu i DJ nastupe tijekom cijelog blagdanskog tjedna.

Ekskluzivna ponuda: Platite za pet noći, a ostanite šest ili čak sedam noći!

Rezervirajte svoj boravak od najmanje pet noćenja 20. do 30. prosinca u jednom od Valamarovih hotela u Obertauernu i iskoristite jedinstvenu priliku za uštedu od čak 300 € sve do 19.11. Za ostvarivanje ovog popusta, potrebno je upisati kôd vaučera "OBERXMAS" u završnom koraku rezervacije na Valamar web stranici. Ova ekskluzivna ponuda omogućuje vam da produžite uživanje u prekrasnom alpskom okruženju i stvorite trajne blagdanske uspomene!

image

”OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar”, Valamar

Valamar Riviera d.d.

Svi Valamarovi hoteli u Obertauernu pružaju vrhunski komfor i izvanredne sadržaje. Njihova blizina skijaškim stazama i središtu grada čini ih idealnim izborom za skijaše i ljubitelje zimskih aktivnosti.

Advent u Obertaurenu, najveći božićni sajam u pokrajini Salzburg, svakako će oduševiti svakog ljubitelja zimskih praznika. Na nadmorskoj visini od 1.740 m, dok ste okruženi debelim snježnim pokrivačem, rustikalnim drvenim kolibama, čarobnim svjetlima i pucketanjem vatre, doživljaj će biti upravo bajkovit. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za stvaranje nezaboravnih božićnih uspomena u prekrasnom alpskom okruženju. Rezervirajte svoj boravak već danas i započnite planirati čarobni božićni odmor u Austriji!

image

"Kesselspitze Valamar Collection Hotel Spa", Valamar

Valamar Riviera d.d.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:30