USKRS NA OTOKU LOŠINJU

Budite pokretač nove tradicije, obilježite Uskrs u čarobnoj uvali Čikat

Kad razmišljamo o tradicijama koje i danas njegujemo, ponekad razmišljamo o tome tko su bili njihovi pokretači koji su u dalekoj prošlosti ostavili pečat koji je danas utkan u naše običaje. Isto vrijedi i za obiteljske blagdanske tradicije koje su obilježene vrijednostima i idejama i koje i danas čine važan dio našeg identiteta. Ovoga Uskrsa je pravi trenutak da i vi postanete jedan od utemeljitelja, da pokrenete vlastitu tradiciju i priuštite si potpuno posebno iskustvo Uskrsa u čarobnoj uvali Čikat.
promo 

Jedinstveni Hotel Bellevue 5* smješten na predivnom otoku Lošinju priredio je ove godine prvi put raskošan uskršnji program koji čini idealan spoj tradicije s daškom modernog hedonizma te na taj način svojim dragim gostima omogućuje potpuni tretman duše i tijela. Proljeće je jedinstveno razdoblje na otoku Lošinju, vrijeme buđenja i procvata aromatičnog bilja čija esencijalna ulja prožimaju zrak i daju otoku njegov nadaleko poznati aerosol kojemu se pripisuju blagotvorna i ljekovita svojstva.

Uhvati trenutak za sebe

Odabirom Hotela Bellevue ovoga Uskrsa odabirete i biti među prvima koji će započeti potpuno novu blagdansku tradiciju uskršnjega sjaja. Za goste koji prvi posjetom Lošinju žele pokrenuti svoju novu tradiciju spremni su posebni raskošni Easter Splendour paketi, koji nude opuštanje i zabavu uz brojne uskršnje aktivnosti za sve uzraste, a svaki trenutak uskršnjeg programa osmišljen je kako bi gosti uhvatili trenutak za sebe, za svog partnera i za svoju obitelj.

Istražite čudesnu prirodu, udahnite ljekoviti lošinjski zrak, razmazite se wellnessom i našim ekskluzivnim tretmanima koje nećete željeti propustiti u nagrađivanom Bellevue Spa Clinicu, a potom iskusite obilje gastronomskih užitaka i specijaliteta za pamćenje. Uz svakodnevni poslijepodnevni Ronnefeldt čaj i slatke delicije poslužene u jedinstvenom prostoru Alto Rosso bara, očekuje vas večer fine kuhinje u jedinom japanskom restoranu na hrvatskim otocima. Tri kulinarska tenora u restoranu Matsunoki će pripremati šesteroruku večeru od pet neodoljivih gurmanskih sljedova, dok ih glazbom prati nastup Klape Čikat. Nedjeljni brunch s bogatom trpezom primamljivih specijaliteta i tradicionalnih uskršnjih delicija u restoranu Bava učinit će neodoljivom svečanost Uskrsa.

image
promo

Nova tradicija za najmlađe

Zabavne uskršnje aktivnosti zasigurno će najviše razveseliti najmlađe goste koji mogu uživati u zabavnoj potrazi za pisanicama ili otkriti skrivene talente i pokrenuti svoju kreativnost igrajući se malih masterchefova, izrađivati čokolade s Willyjem Wonkom ili skakutati naokolo s uskršnjim zecom. U isto vrijeme roditelji mogu odvojiti vrijeme za sebe i iskušati nešto potpuno novo te stupiti u Onyx Meditation Room na terapiju liječenja zvukom, upustiti se u vođenu šumsku terapiju ili se relaksirati uz krioterapiju i masažu.

Budite među prvima koji ćete, u posebnom ugođaju, s nama zakoračiti u novu tradiciju Uskrsa! Sadnjom drveta tijekom eko izleta i na simboličan način ćemo istaknuti važnost očuvanja jedinstvenih prirodnih bogatstava lošinjskog akvatorija, ali i ostaviti zeleni trag kao obilježje i početak naše nove zajedničke tradicije.

Više o uskršnjem programu Hotela Bellevue i ostalim ponudama brenda Lošinj Hotels & Villas provjerite na losinj-hotels.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:03