Companywall Business neophodan alat za poboljšanje poslovnih rezultata

Poduzeća koja se nalaze na Zapadnom Balkanu pa i šire svakodnevno se suočavaju s nizom izazova, a posebno nakon pandemije COVID-19. Kada se mislilo da su sve veće prepreke savladane, započeo je rat u Ukrajini, inflacija i sve ostalo što sa sobom povlači niz geopolitičkih situacija, što indirektno utječe na sve – od mikro do najvećih poduzeća.

promo

Čak ni kada su uvjeti za poslovanje povoljni, voditi posao nije jednostavno bez adekvatnih informacija. Direktori brojnih poduzeća iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine složni su makar u jednom – da je uvijek neophodno imati financijskog savjetnika, posebno onda kada se krize nižu jedna za drugom.

Platforma bonitetne kuće CompanyWall pruža informacije koje su neophodne upravo onima koji donose odluke u poduzećima. Ona daje detaljan pregled svih tvrtki u navedenim zemljama, nudeći uvid u više segmenata poslovanja, a neki od tih podataka su:

- sudski sporovi, insolventni postupci, računi i blokade na računima, osobe koje su povezane s određenom tvrtkom, financijski izvještaji, konsolidirani izvještaji, koje se sve nekretnine nalaze u njezinom vlasništvu, itd.

Osim navedenog, što je od izuzetne vrijednosti za poslovanje svake tvrtke, bez obzira na njezinu veličinu, CompanyWall Business nudi ažurno obavještavanje putem e-pošte kada se neki od tih podataka promijeni.

Kao glavnu prednost platforme CompanyWall Business korisnici su istaknuli to što prilikom sklapanja poslova mogu provjeriti stabilnost svog poslovnog partnera, što možete potpuno besplatno učiniti i Vi klikom na link. Na taj način može se vrlo lako saznati je li tvrtka s kojom se surađuje u mogućnosti da podmiri svoje obveze.

Kliknite OVDJE kako biste besplatno provjerili svog poslovnog partnera ili dobavljača.

U samo nekoliko klikova dobiva se jasna slika čitavog poslovanja određene tvrtke – od toga isplaćuje li poslovni subjekt plaće zaposlenicima, ima li sudske sporove, koje ga točno tvrtke tuže i tome slično, što sve doprinosi da se posluje sigurno i izbjegnu se skupe greške.

image

promo

Certifikat bonitetne izvrsnosti kao znak kvalitete i pouzdanosti

S obzirom da se podaci na CompanyWall platformi redovito ažuriraju i pružaju realan pregled i kompletnu financijsku sliku svih poduzeća, brojni poslovni subjekti, tvrtke, ali i državne institucije oslanjaju se na njihove podatke, bonitetne ocjene i certifikaciju.

Certfikat bonitetne izvrsnosti predstavlja valjano uvjerenje koje se dodjeljuje tvrtkama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i financijske kriterije. Bonitetna ocjena, koja se dobiva na osnovu jasne metodologije i analize financijskog izvještaja zapravo je pisano svjedočanstvo o poziciji na tržištu.

Drugim poslovnim subjektima s kojima certificirana tvrtka surađuje ili tek treba ostvariti suradnju, certifikat je jasan dokaz da to mogu i trebaju učiniti bez brige i da je riječ o pouzdanom poslovnom partneru.

Ovaj službeni dokument kojim se iskazuje bonitetna ocjena poduzeća doprinosi ugledu tvrtke, ne samo pred poslovnim partnerima, već i pred kupcima.

Ono što je najvažnije, certifikat je poznat u zemljama Zapadnog Balkana, što znači da će koristiti i poduzećima koje posluju i van granica Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Naš certifikat je patentiran na razini Europske unije u uredu za intelektualno vlasništvo – EUIPO.

image

promo

Kako se izračunava bonitetna ocjena?

Do bonitetne ocjene dolazi se preciznom metodologijom koja se sastoji od više najreprezentativnijih financijskih pokazatelja poslovanja jedne tvrtke.

Najbitnije grupe financijskih pokazatelja poslovanja poslovnog subjekta su:

- Omjer likvidnosti

- Omjer solventnosti

- Omjer efikasnosti

- Omjer profitabilnosti

Svaki od pokazatelja sastoji se od više financijskih formula s kojima se izračunava detaljno predviđanje poslovanja u narednoj godini.

Tako se za tvrtke koje dobiju bonitetne ocjene A, AA ili AAA zna da će biti u mogućnosti plaćati sve račune, te su potencijalno dobri poslovni partneri.

S druge strane, bonitetne ocjene BBB i CCC ukazuju na to da će određena tvrka vrlo vjerojatno ići na nekoj točki u insolventni postupak, te da moramo pažljivo poslovati s njom kako bi mogla izmiriti obveze prema dobavljačima.

Kompletan uvid u metodologiju Companywall Business možete pronaći klikom OVDJE.

U tvrtki Companywall Business vjerujemo da su objavljeni financijski podaci i poslovanje poduzeća temelj zdravog gospodarstva, te smo zato odlučili da ih pružimo besplatno svim korisnicima na području Hrvatske.

Kako biste provjerili poslovanje Vaših kupaca, dobavljača, poslovnih partnera, posjetite Companywall Business BESPLATNO klikom na OVAJ link.

Companywall d.o.o.

Adresa: Kušlanova 27, Zagreb

Telefon: 099/349-7399, 01/6382-910

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:35