Promo

Cromaris serviraj, Audi parkiraj

Mirjana Ciboci
 Cromaris

Nakon 9 tjedana, velika nacionalna nagradna igra „Cromaris serviraj, Audi parkiraj“ uspješno je privedena kraju.

Kupci bilo kojeg Cromaris pakiranog proizvoda prijavom broja računa putem SMS-a ili online, tijekom ožujka i travnja mogli su upecati čak 145 bogatih nagrada.

Osim što su nagradili svoje nepce vrhunskim Cromarisovim proizvodima, imali su prilike pritom upecati i brojne vrijedne nagrade, vikend u hotelu Amarin u Rovinju, iznos od 1.000 kn na go! card Mastercard potrošačkoj kartici te poklon bonove za Cromaris ribu. Prilikom preuzimanja glavne nagrade Audija Q2 presretna dobitnica Mirjana Ciboci iz Novske je izjavila: „Vjerni sam potrošač Cromarisa, redovito kupujemo njihovu pakiranu oradu. Presretna sam zbog nagrade jer nam je došla u savršenom trenutku. Prije nekoliko dana mi je bio rođendan, a i prva noć s obitelji u novoj kući. Pomislila sam kako bi nam sada dobro došao i novi auto! Ujutro sam dobila poziv iz Cromarisa da sam dobila glavnu nagradu.“

Gospođa Ciboci pravi je dokaz da se vjernost uvijek dodatno nagrađuje. A da se dobro dobrim vraća, potvrđuje činjenica da je gđa. Ciboci kao dobrovoljna darovateljica krvotvornih matičnih stanica prije nekoliko godina spasila život pacijentu iz Češke te je za navedeno 2014. godine dobila nagradu „Ponos Hrvatske“. Sretni smo da je ova vrijedna nagrada došla u prave ruke.

Više informacija o Cromaris proizvodima potražite na cromaris.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:25