HUMANITARNA AKCIJA

DANAS KREĆE POSEBNA AUKCIJA NA KOJOJ ĆE SE NAĆI VRIJEDNI PREDMETI MNOGIH SPORTSKIH IMENA

Sudjelujte u humanitarnoj akciji i možda baš Vi postanete vlasnik vrijednog sportskog predmeta
Aukcija Premier Tennis Show

U sklopu ovogodišnje sportske ekshibicije humanitarnog karaktera pod nazivom Premier Tennis Show, koja će se dogoditi u Osijeku 6. i 7. travnja, održat će se i donatorska večera, na kojoj će se održati finale jedinstvene i rijetko viđene aukcije, za koju će vrlo posebne predmete, donirati vrhunski svjetski i hrvatski sportaši poput Rogera Federera, Luke Modrića, Janice Kostelić, Sandre Perković, Gorana Ivaniševića, Donne Vekić, Davora Šukera te brojnih drugih.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog eventa - Hrvatski Premier Tenis, naša vrhunska tenisačica Donna Vekić, njezina obitelj i suradnici, odlučili su na njezinu inicijativu, nastaviti tradiciju i ponovno pokrenuti tenis u Osijeku. Na ovogodišnjem događaju nastupit će i zaigrati hrvatska i internacionalna teniska imena, a kao i prošle godine, naglasak je uvijek na hvalevrijednom i humanitarnom dijelu same manifestacije.

Na donatorskoj večeri će nastupiti glazbena diva Nina Badrić, specijalitete će pripremati vrhunski chefovi Tomica Dukić i Ivan Pažanin, a sve to u čarobnom ambijentu Terra Negra Country Cluba u Osijeku - 6. travnja 2021. u 20 sati. Također, na samoj večeri će se održati finale jedinstvene aukcije, a od danas počinje sudjelovanje u istoj. Prijave i registraciju za sudjelovanje u aukciji, koja će se odvijati od danas pa sve do 2 tjedna prije donatorske večere, možete napraviti putem stranice aukcije.hr.

Popis svih vrhunskih sportaša koji sudjeluju u humanitarnoj akciji i njihovih predmeta možete pogledati na starnici aukcije.hr - Premier Tennis Show (kategorija SPORT).

Ne propustite priliku biti dio večere koja će se pamtiti i čiji je viši cilj od prodaje ulaznica i aukcije, sva prikupljena sredstva usmjeriti za izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko-baranjskoj županiji, kako bi svako dijete moglo zavoljeti igrati tenis, a samim time, razvijati motoričke sposobnosti i razvijati dobre navike i brojna prijateljstva. Ovakva inicijativa se događa po prvi put u Hrvatskoj i puno je više od lijepog javnog igrališta. Ona pridonosi zajednici, pojedincu, a posebno najmlađima, koji su najveće bogatstvo. U budućnosti je cilj djelovati na području čitave Hrvatske te omogućiti djeci i mladima diljem zemlje da uživaju i rastu onako kako zaslužuju.

Ovo je savršena prilika da sa svojim kolegama i suradnicima, sudjelujete u večeri koja će stvoriti nezaboravne uspomene ali s višim ciljem jer ujedno i pomažete i ulažete u budućnost najmlađih, a tko zna, možda baš Vi odete kući s nekim vrijednim predmetom s potpisom sportske legende.

Broj ulaznica za ovaj nesvakidašnji događaj je ograničen, a ulaznice možete zakupiti ovdje , za 10, 4, i 2 mjesta, prijavom na jednostavnu kontakt formu.

Ukoliko epidemiološke mjere ne budu dozvoljavale da se donatorska večera održi uživo, tada će za sve sudionike biti osiguran visokokvalitetan online prijenos uz izniman i bogat sadržaj za sve sudionike i goste koji zakupe svoja mjesta. Humanitarna akcija je viši i najvažniji cilj koji će biti ispunjen, neovisno o mjerama, a biti dio budućnosti i ulagati u istu, prilika je koja se ne propušta.

Za više informacija pratite službenu stranicu www.premiertennisosijek.com i društvene mreže na kojima možete pravovremeno saznati sve informacije o nadolazećim aktivnostima.

Sva prikupljena sredstva od kupljenih ulaznica za donatorsku večeru i aukcije ići će isključivo na humanitaran račun: HR7323600001300153688, (naziv humanitarne akcije je: INICIJATIVA IZGRADNJE JAVNIH TENIS TERENA ZA DJECU I MLADE TE TENIS EDUKACIJA ZA DJEČJI DOM KLASJE OSIJEK), a svi koji žele podržati ovu akciju, također putem istoga mogu sudjelovati svojim osobnim doprinosom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:09