Danas se traži balon više! Rox Beauty Store je pripremio posebno iznenađenje za sve ljubitelje ljepote, gadgeta i zdravog načina života.

Stoga, požurite u petak, na slavni Black Friday, odmah ujutro u centar grada i potražite prepoznatljivi balon. Donesite ga i probušite u Rox Beauty Store trgovini u Ilici 54 i dobit ćete posebno iznenađenje na Crni Petak!
 ROX BEAUTYBLACK FRIDAY

Ovu priliku ne smijete propustiti. Ne znamo točno što donose baloni, ali iz Rox Beautya nas uvjeravaju da će svi biti ugodno iznenađeni, a tu su i zajamčeno najbolje cijene beauty gadgeta i kozmetike u cijeloj godini.

Ako još niste bili u Rox Baeuty Store trgovini, bit ćete ugodno iznenađeni. To je prva trgovina u centru Zagreba (i šire!) specijalizirana za beauty gadgete najkvalitetnijih zapadnih tvrtki s klinički potvrđenim učinkom na bore, kožu, tonus mišića i trajno uklanjanje dlačica.

image
ROX BEAUTYBLACK FRIDAY

Za tretmane koje danas nude beauty uređaji Smoothskina (najbrži i najbolji IPL na tržištu), Tripollara (premium izraelski brend specijaliziran za peglanje bora), NuFacea (američka tvrtka za face lifting koju koristi i Jennifer Aniston) morali ste do kozmetičkog salona…

Srećom, to više nije slučaj.

U maloj, ali zaista lijepo uređenoj trgovini možete isprobati najbolje iz svijeta ljepote po Black Friday cijenama, zajamčeno najnižim općenito.

Uz ugodnu atmosferu (dućan je dizajnirala Brigada, imaju custom made parfem i vlastitu playlistu) te stručnu i ljubaznu savjetnicu bušenje balona će vam donijeti…

Što? Svratite i sami otkrijte…

image
ROX BEAUTYBLACK FRIDAY
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:40