Dionice Tesle porasle preko 15% u posljednjih 12 mjeseci

Promo

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako od svoje kuće trgovati cijenom dionica Tesle (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Tesle”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Tesle” preuzmite ovdje.

Tvrtka Tesla Motors osnovana je 2003. godine u namjeri da dokaže da električni automobili mogu biti bolji od onih koji rade na benzin. Vizija Elon Muska navodi ljude povjerovati da snovi mogu postati stvarnost. Sa fantastičnim ubrzanjem, nevjerovatnom snagom motora i pri tome bez emisije štetnih gasova, Teslini automobili nemaju pravu konkurenciju na tržištu. Sa svakom novom generacijom automobila povećava se pristupačnost široj grupi kupaca čime se polako ispunjava misija kompanije: ubrzanje procesa prelaska transporta na održive izvore energije.

Sve to utječe i na cijenu njegovih dionica, pa su u posljednjih 12 mjeseci, dionice ove kompanije porasle više od 15%.

Gdje se trguje cijenom dionica Tesle?

Na svjetskoj burzi.

Svjetska burza je najveće financijsko tržište na kojem milijuni ljudi širom svijeta trguju online, putem svojih računala ili mobilnih telefona.

Svjetska burza je otvorena za trgovanje 24 sata dnevno, 5 dana u tjednu.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Tesle” preuzmite ovdje.

Izvori: Bloomberg, Reuters, CNBC, YahooFinance

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valte, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2022 00:03