Dobro za tebe, dobro za sve - osviještena prehrana iz Lidla

 /Lidl

Lidl Hrvatska poznat je po tome da prati svjetske trendove, ali i osluškuje potrebe svojih kupaca. Upravo zato, Lidl neprestano širi svoj asortiman osviještene prehrane, kako bi svojim kupcima omogućio ponudu koja uzima u obzir njihove osobne preferencije, ali i zdravstvene zahtjeve poput intolerancija i alergija. Raznoliki asortiman u Lidlu neprestano se mijenja i obogaćuje novim proizvodima poput BIO artikala, proizvoda bez laktoze i glutena, autohtonih proizvoda, veganskih i vegetarijanskih alternativa. Lidlov veganski i vegetarijanski brend Vemondo prvi je klimatski neutralni prehrambeni private label u Hrvatskoj, čije su emisije stakleničkih plinova, nastalih tijekom uzgoja, prerade i transporta, kompenzirane certificiranim projektima zaštite okoliša.

Počevši od 28. srpnja, na polici svih Lidlovih trgovina može se pronaći čitav niz proizvoda bez laktoze poput mlijeka, jogurta, maslaca sira, isto kao i veganske alternative mliječnim proizvodima. Ponuda obiluje proizvodima bez glutena – kruh, keksi, grickalice, brašno, mješavine za kolače, ali i namirnicama poput tofua, seitana, kvinoje i tjestenine od leće i slanutka. Tu su i smrznuti proizvodi kao što je veganska pizza i njoki te veganske zamjene za salame, burger, mljeveno meso. Sladokusci će uživati u veganskim namazima i sladoledima.

Stvorite dobre navike i ovog srpnja otkrijte fantastične veganske i vegetarijanske proizvode Lidlove robne marke Vemondo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2022 09:24