promo

Dolazi još jedan produženi vikend: Top 3 destinacije koje morate posjetiti, a ENC nadoplatite uz Aircash i zaradite 50 kuna

Uz Aircash, na najbrži način, jednim klikom provjeri stanje i nadoplati svoj ENC uređaj i spremi se za vikend putovanje. U tijeku je i akcija u kojoj vam pri prvoj nadoplati ENC-a, Aircash daruje 50kn
enc cesta

Dolazi produženi vikend, koji možete iskoristiti za kraći Citybreak, a mi vam predlažemo top tri morske destinacije do kojih možete stići brzo, a uz Aircash aplikaciju i jeftinije. Zadar je zbog čistog mora, prekrasnih plaža i sadržaja za klince, te bogate kulturno-povijesne baštine, mnogima omiljena destinacija. Jedan je od rijetkih gradova na svijetu, koji imaju očuvan rimski Forum Romanum - sjecište svjetovnog života starog Rima, a taj se grad može pohvaliti i najvećim brojem spomenika na svijetu. U Zadru svakako pogledajte najpoznatije umjetničke instalacije „Morske orgulje“ i „Pozdrav suncu“, koju pokreće sunčeva energija, a sinkronizira se valovima kamenog muzičkog instrumenta. Od najstarijih vremena u Zadru kao Via Magna, Strada Grande ili Ruga Magistra, zadarska je Kalelarga glavna gradska ulica, a opjevana je kao nijedna druga ulica. Zadarske ljepote opjevao je i Đani Maršan, a njegove stihove „Dva, tri đira priko rive, još kad malo puše jugo, zalud zlato cilog svita, kada srce neće drugo. Ili kiša, ili sunce, ili vitar sa levanta, opija me neka snaga, ta lipota svog me smanta“, znaju sve generacije. Najbrži put do Zadra je Dalmatina odnosno autocesta A1, a da biste pritom i uštedjeli na cestarini uz ENC uređaj, pobrinuo se Aircash. Uz tu aplikaciju, ENC uređaj možete nadoplatiti jednim klikom, a ako prvi put nadoplaćujete aplikacijom, Aircash vam daruje 50 kuna.

Kako uz Aircash nadoplatiti ENC uređaj?

Baš je nadoplata ENC-a ono što je ovih dana svima zanimljivo. Sam postupak nadoplata ENC uređaja zna biti izazovan, od dolaska na prodajno mjesto, kupnje bona, potom slanje SMS poruke... a pritom svaki puta morate unositi broj ENC-a zna što zna biti zamorno kao i provjera stanja na ENC uređaju. Koliko ste puta došli na naplatne kućice da bi shvatili da nemate dovoljno novca na ENC-u? Kako izgleda nadoplata ENC-a uz Aircash aplikaciju? Puno jednostavnije, a evo što trebate napraviti:

  1. Uđite u Usluge te odaberite ENC UREĐAJ
  2. Upišite 12-znamenkasti kod koji se nalazi na dnu ENC uređaja
  3. Upišite e-mail adresu na koju želite da vam dolaze računi te kliknite na "Spremi ENC"
  4. Upišite iznos koji želite nadoplatiti i potvrdite transakciju.

I tvoj ENC uređaj je trenutačno nadoplaćen iz Aircash novčanika uz popust od 21,74% ili vi[e. Ne zaboravite, morate imati novca na Aircash novčaniku kako biste mogli napraviti uplatu. HAC vam pošalje R1 račun na željenu e-mail adresu, pa je ta usluga idealna za pravne osobe, obrte, ali i za fizičke osobe.

Svakako ne propustite akciju u kojoj vam pri prvoj nadoplati ENC-a, Aircash daruje 50kn! Nadoplatite ENC i odmah dobivate ekstra 50kn na svom Aircash novčaniku.

image
Aircash app

Aircash je svojim korisnicima ponudio prvi hrvatski digitalni novčanik, a ta je hrvatska kompanija u vrlo kratkom roku napravila veliki rast. Trenutačno se tom aplikacijom koristi više od 100.000 korisnika, koji ostvare 50 milijuna kuna mjesečnog prometa slanja novca i plaćanja raznih usluga. Kako bi novac u Aircash novčaniku korisnika bio siguran pobrinula se Hrvatska narodna banka koja je licencirala Aircash kao instituciju za elektronički novac na području Europske unije što garantira korisnicima da Aircash posluje prema najstrožim pravilima za banke i financijske institucije na razini cijele EU.

Paleta usluga Aircasha je široka: na vrlo jednostavan način i samo jednim klikom možete slati novac drugim osobama iz Hrvatske, ali i inozemstva, dok novac na novčanik možete uplatiti iz bilo koje države u svijetu kreditnim i debitnim Visa, Maestro i MasterCard karticama. Isto tako, novac u gotovini možete uplatiti na svim kioscima Tiska i Ina benzinskim postajama diljem Hrvatske.

Aircash je u suradnji s PBZ-om ponudio svojim korisnicima novitet na tržištu koja vam omogućuje isplatu novca s Aircasha na svim bankomatima PBZ-a i to bez naknade, nije vam čak potrebna kartica kao ni račun u banci. Znači, iz Pariza do Zagreba u samo par sekundi i uz nekoliko klikova možete do gotovine na PBZ bankomatima.

image
Aircash app

Uz Aircash digitalni novčanik možete platiti račune skeniranjem barkoda, kupiti PlayStation bonove i obnoviti svoje PlayStation članstvo, odigrati sretne brojeve u igrama Hrvatske lutrije uz željenu privatnost i sigurnost, kupiti Simpa, Bonbon, A1, Tomato i Tele2 bonove i nadoplatiti svoj broj samo jednim klikom, platiti parking u većim gradovima u Hrvatskoj ali i nadoplatiti svoj ENC uređaj kako biste jeftinije i brže stigli do svoje omiljene vikend destinacije.

Ako ste se poželjeli mirnijeg obiteljskog odmora, otok Rab idealna je destinacija. Rab je jedan od najromantičnijih gradova, koji skriva prekrasne pješčane uvale, bogatu povijest i predivnu arhitekturu, a osupnut njegovom ljepotom bio je i hrvatski kulturni povjesničar Ivan Kukuljević Sakcinski. Rab su još daleke 1889. godine gradski oci proglasili lječilištem, a svjetski je poznat postao 1936. godine, kad se na njemu kao nudist okupao britanski kralj Edward VIII. i njegova partnerica, Amerikanka Wallis Simpson zbog koje je kasnije i abdicirao.

Ukoliko vam je draži provod s ekipom, Novalja je i dalje top party destinacija, a od prije nekoliko dana i Zrće se vratilo u normalu, pa ako ste željno malo zabave, svakako posjetite najpoznatiju hrvatsku party plažu na kojoj zasad nema gužve, ali resident DJ-i jamče odličnu zabavu.

Preuzmi Aircash aplikaciju za svoj pametni telefon!

image
HR Autocesta
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2022 06:42