DONATORSKA AKCIJA:Obiteljska manufaktura “Radovan Petrović” brine o zdravlju i potpori ženama oboljelima od raka

 FOTOGRAFIJE:PROMO

Uključite se i Vi u projekt financijske podrške radu udruge SVE za NJU, koja je posvećena pružanju infomacijske, psihološke i logističke podrške ženama oboljelima od raka.

Prirodna kozmetika od Radovana Petrovića – je proizvodnja koja spaja tradiciju i suvremeni pristup u izradi kozmetike, a odvija se u kontroliranim uvjetima i s visoko kvalitetnim i certificiranim sirovinama.

Sinergijom pčelinjih produkata s organskim uljima i biljnim tinkturama stvorena je potpuno prirodna Apisan kolekcija prirodne kozmetike.

Kozmetička linija Apisan je bazirana na najprodavanijoj all purpose kremi - Apisan žutoj kremi kojoj je glavna sirovina nerafinirani pčelinji vosak, tzv. capping wax. To je izuzetna sirovina u svijetu kozmetičke industrije, vrlo rijetka i dragocjena, s preko 300 aktivnih sastavnica. Za kožu su važne visokonezasićene masne kiseline koje osiguravaju zdravu i neoštećenu hidrolipidnu barijeru površinskog sloja kože.

Samo neprerađeni pčelinji vosak je najhranjivija kozmetička baza. On štiti kožu od gubitka vlage, stvara zaštitni sloj koji potiče brzu regeneraciju, hrani dubinski i štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja.

Od svakog kupljenog proizvoda iz kolekcije prirodne kozmetike “Apisan” – Apisan Hydrorevital krema za lice, Apisan uljni serum i Apisan serum - “Radovan Petrović” dio sredstava donira ovoj udruzi za njihov neumorni rad s oboljelim ženama.

image
FOTOGRAFIJE:PROMO

O radu i aktivnostima udruge SVE za NJU možete pročitati ovdje: http://www.svezanju.hr/

Ili sudjelovati u projektu potpore udruzi kupnjom Apisan kozmetike preko naše stranice: https://radovanpetrovic.com/kategorija- proizvoda/kozmetika/apisan_kozmetika/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:24